+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. TransferVMilane

Elaborarea site-ului companiei TransferVMilane

transfervmilane.com

Servicii de transport în Milano și Italia de Nord

«TransferVMilane» oferă transport confortabil pentru pasageri și bagaje, mașini în chirie cu șoferi experimentați și alte servicii de transport în Italia, Elveția, Franța și Austria. Compania prezintă un spectru larg de călătorii, începând cu eco-class până la business și premium. De obicei acestea sunt: călătorii private, excursii turistice pentru copii și maturi, întâlniri de afaceri, transport pentru evenimente importante etc.

 

TransferVMilane

 

Sarcinile principale

În agenda de zi a specialiștilor Studio Webmaster au fost impuse următoarele sarcini: implementarea în antetul site-ului a datelor de contact și butonul esențial «comandă apel», slide cu câteva imagini de prezentare și rețelele de socializare. Un moment important a fost implementarea unui calculator de estimare a prețului concret pentru un eventual traseu. Prin alte cuvinte, era necesar un site confortabil pentru a facilita accesul la serviciile companiei.

Soluții pentru rezultate

A fost creat un site cu design adaptiv și de asemenea, au fost programate instrumentele esențiale, comandate de client ca: slide-ul cu fotografii, calculatorul de preț, forma imediată de contact și alte elemente specifice. Informația pe site a fost divizată în 4 compartimente. În partea laterală au fost adăugate butoanele pentru rețelele de socializare. Ulterior s-au realizat o mulțime de lucrări de finisare pentru ca clientul să obțină un site calitativ, bine armonizat pe toate dispozitivele și în același timp, un instrument eficient pentru promovarea și dezvoltarea afacerii.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect