+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. SV Lux Grup

Crearea site-ului pentru compania de construcţie SV Lux Grup

svluxgrup.md

SV Lux Grup — cea mai mare companie de construcţie din Moldova

Compania are 10 de experienţă în construcţie şi construieşte case din materiale calitative cu un nivel înalt de confort. În arsenal intră tehnica proprie şi echipament, finanţare proprie, de accea toate proiectele de locuinţe întotdeauna sunt prezentate la timp. În procesul de construcţie compania urmează principiul: „Dar, nouă ne-ar plăcea să locuim în această casă?”.

SV Lux Grup

Sarcinile înaintate

Noi am avut sarcina să creăm un site disponibil în mai multe limbi — reprezentarea completă a companiei în internet. Site-ul trebuia să includă 4 compartimente, un design unic, şi un fucţional adăugător: Google hartă, o formă de feedback, consultant-online. Cerinţă principală — lucrul stabil al resursei şi încărcarea rapidă a acesteia, luînd în considerare numărul mare de imagini de format larg.

Soluţia noastră

Noi am elaborat site-ul cu o interfaţă comodă, design interesant şi tot funcţionalul necesar care era indicat în sarcina tehnică. Pe pagina principală este amplasată poza unui obiect de construcţie al companiei, mai în jos este amplasat blocul de avantaje. Vizitatorul poate face apelul doar în cîteva click-uri, datorită amplasării avantajoase a contactelor în partea de sus a site-ului. Meniul comod oferă posibilitatea a ajunge rapid la pagina care vă interesează. Site-ul lucrează stabil, rapid, şi fără opriri.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect