1. Principala
  2. Site-uri
  3. StarPizza

Web design pentru pizzeria StarPizza

StarPizza

Sarcinile

Specialiștii Studio Webmaster au primit sarcina de a dezvolta un design receptiv. Site-ul trebuia neapărat să conțină toată informația necesară despre companie și întreg sortimentul propus. Designul trebuia din start adaptat la stilul corporativ al rețelei. În definitiv, trebuiau create și completate cu conținut toate paginile uzuale pentru un magazin online complet funcțional și o pagină suplimentară «Mystery shopper». Evident, trebuiau dezvoltate toate funcțiile standarde pentru comandare, calcularea cecului și achitarea online.

Soluțiile avantajoase

Toate instrumentele importante pentru un magazin online au fost implementate cu succes, astfel încât utilizatorul poate plasa rapid și ușor orice comandă în orice cantitate, cu calcularea automată a cecului. Catalogul produselor reprezintă o listă laterală care este secționată în subcategorii corespunzătoare. Au fost adăugate și completate toate paginile uzuale. Pe pagina principală a fost adăugat un diapozitiv cu ofertele «fierbinți» ale rețelei. De asemenea, au fost adăugate butoanele pentru rețelele de socializare. În final, clientul a obținut un magazin online accesibil și un instrument eficient pentru realizarea vânzărilor și atragerea noilor clienți.

În case-ul nostru, am descris în detaliu procesul de dezvoltare a unui site web pentru un restaurant, vă recomandăm să vă familiarizați.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere