1. Principala
  2. Site-uri
  3. Solteco

Crearea site-ului pentru compania Solteco

Solteco

Care sarcini au fost stabilite?

Noi trebuia să creăm logo-ul şi sa cream site-ul cu un design adaptiv, disponibil în 2 limbi — română şi engleză. El trebuie să conţină astfel de secţiuni, precum: „Despre noi”, „Catalog”, „Furnozori”, „Contacte”, „Noutăţi”, dar de asemenea butoanele reţelelor de socializare în subsolul site-ului web, formular de feedback şi hartă Google pe pagina cu contacte. În secţiunea „Catalog” era necesar de creat un bloc structurat cu categoriile produselor şi de realizat în forma unui meniu derulant.

Soluţia noastră

A fost creat un logo unic şi designul site-ului în paleta de culori corespunzătoare, care corespunde activităţii de afacere a companiei. În antetul site-ului, în afara logo-ului sunt amplasate telefoanele de contact, butonul „Solicitaţi o ofertă” şi o bară de căutare pe website. Bannerul mare pe pagina principală oferă posibilitatea din primele secunde a cointeresa vizitatorul şi ai oferi acestuia producţia cheie. Toate dorinţele clientului au fost luate în calcul şi realizate.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit