+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Sauto

Elaborarea site-ului Sauto la comanda

sauto.md

«SAUTO» - vânzarea autoturismelor la comandă, importate din Europa

Compania «SAUTO» oferă o oportunitate unică de a cumpăra o mașină adusă din Europa, la comandă. Serviciile companiei pot fi utilizate atât de persoane juridice, cât și de persoane fizice, în condiții de plată prin transfer. De asemenea, «SAUTO» este reprezentantul oficial al producătorului francez de automobile «Renault» în Moldova.  

Sauto

 

Sarcinile

Adăugarea catalogului complet de mașini disponibile, implementarea unui calculator online de împrumut, căutarea internă și antetul fix, cu un logo – au fost principalele sarcini care trebuiau abordate în procesul de dezvoltare a site-ului. De asemenea, adăugarea unui spațiu pentru videoclipuri pe pagina principală și secțiunea "recenzie video" — au fost cerințe, la fel de importante care trebuiau îndeplinite.

Soluții eficiente de la specialiști

Catalogul de mașini conține toate informațiile necesare: descrieri, prețul și fotografii de calitate. În secțiunea "oferte", o parte a textului apare când se face click pe subtitlu. Pagina de contact conține toate informațiile necesare cu o hartă și o listă cu transportul public cu care puteți ajunge la companie. A fost introdus cu succes un calculator de credit online și o casetă pentru căutare internă. În final, clientul a obținut un site perfect structurat, și în același timp, un instrument eficient pentru a dezvolta propria afacere!

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect