+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Reprobank

Crearea site-ului pentru banca bio Reprobank

reprobank.md/ro/

Reprobank — crioconservarea şi stocarea celulelor de reproducere

Compania oferă şansa reprezentanţilor genului masculin să păstreze posibilitatea de a concepe un copil la orice vîrstă, necătînd la situaţia de viaţă, recurgînd la metoda crioconservării spermatozoizilor. Clienţii beneficiază de un ciclu complet de servicii: pregătirea, îngheţarea şi stocarea bio materialului într-o biobancă specializată pe un termen nelimitat.

Reprobank

Sarcinile stabilite

Noi trebuia să creăm un site de o pagină cu un design adaptiv în limba rusă şi română pentru a face publicitate la serviciul concret al companiei. Pentru aceasta trebuia de determinat structura landing-ului, de elaborat designul în corespundere cu logo-ul, de introdus butonul de scroll imediat, de creat blocuri animate informaţionale. Site-ul trebuie să răspundă la întrebările principale ale vizitatorilor şi trebuie să înlăture obiecţiile.

Decizia specialiştilor

Designul landing-ului este elaborat în corespundere cu culoarea logo-ului şi este structurat în relaţie cu sarcina tehnică. Pentru primul ecran a fost aleasă o imagine calitativă, care ilustrează mesajul cheie al serviciului, dar de asemenea textul cu un titlu atrăgător. Blocurile informaţionale sunt plasate în aşa fel pentru ca în final să aducă utilizatorul online la acţiunea de conversie. În partea de jos a paginii noi am amplasat butonul de îndemn spre acţiune şi datele de contact pentru a lua legătura. Toate dorinţele clientului au fost pe deplin luate în consideraţie, proiectul a fost dat la timp.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect