1. Principala
  2. Site-uri
  3. Reprobank

Crearea site-ului pentru banca bio Reprobank

Reprobank

Sarcinile stabilite

Noi trebuia să creăm un site landing cu un design adaptiv în limba rusă şi română pentru a face publicitate la serviciul concret al companiei. Inainte de a crea un site web, trebuia de determinat structura landing-ului, de elaborat designul în corespundere cu logo-ul, de introdus butonul de scroll imediat, de creat blocuri animate informaţionale. Site-ul trebuie să răspundă la întrebările principale ale vizitatorilor şi trebuie să înlăture obiecţiile.

Decizia specialiştilor

Designul landing-ului este elaborat în corespundere cu culoarea logo-ului şi este structurat în relaţie cu sarcina tehnică. Pentru primul ecran a fost aleasă o imagine calitativă, care ilustrează mesajul cheie al serviciului, dar de asemenea textul cu un titlu atrăgător. Blocurile informaţionale sunt plasate în aşa fel pentru ca în final să aducă utilizatorul online la acţiunea de conversie. În partea de jos a paginii noi am amplasat butonul de îndemn spre acţiune şi datele de contact pentru a lua legătura. Toate dorinţele clientului au fost pe deplin luate în consideraţie, proiectul a fost dat la timp.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel