+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Pinedarent

Elaborarea site-ului Pinedarent la comanda

pinedarent.ru

Pinedarent - agenție imobiliară în Spania

«Pinedarent» este agenție imobiliară cu capital rusesc, specializată în turism și afaceri imobiliare în Spania. Agenția deține toate cerințele de certificare și își desfășoară activitatea în conformitate cu toate actele legislative de reglementare. Agenția imobiliară Pinedarent este o echipă de profesioniști cu experiență în sfera imobiliară, care oferă o gamă largă de servicii pentru cumpărarea și închirierea de bunuri imobiliare, precum și închirierea autoturismelor.

 

Pinedarent

Sarcini care necesită soluții

Specialiștii au avut sarcina de a crea un site atractiv și convenabil pentru vizitatori. Acesta trebuia să reflecte toate avantajele companiei spaniole. A fost necesar să introducem o căutare avansată pe site, formulare de feedback, butonul "Comandă un apel". Secțiunile site-ului "Imobile" și "Închiriere de mașini" trebuiau să fie reprezentate prin liste de drop-down, pentru o utilizare mai convenabilă și mai ușoară a informațiilor de pe site. Pagina principală a site-ului trebuia să conțină un slide cu imagini de înaltă calitate, blocuri de știri și cele mai bune oferte.

Soluții de la specialiști

O abordare individuală a asigurat un rezultat eficient. Site-ul a devenit rapid o resursă informativă și convenabilă, cu un design atractiv. Meniul conține secțiuni care conțin informațiile necesare: imobiliare, servicii și închirieri auto. Este prezentă forma de feedback și butoanele rețelelor de socializare. Comoditatea resursei, ofertele avantajoase, informativitatea și disponibilitatea instrumentelor necesare au determinat site-ul să devină foarte atractiv pentru clienții potențiali. În rezultat, clientul a obținut un site de calitate și în același timp, un instrument eficient pentru a atrage noi clienți.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect