1. Principala
  2. Site-uri
  3. Pasager

Elaborarea site-ului Pasager

Pasager

Sarcini pentru crearea unui site web pentru specialiștii Studio Webmaster

Studio Webmaster Principala cerință a fost ca în «Pălăria» site-ului să fie implementat meniul standard care va prezenta toată informația necesară despre companie, avantajele, noutățile și datele de contact, cât și forma de realizare a unei comenzi. O cerință specifică a fost implementarea pe site a unei forme de calcul a distanței și a cheltuielilor de transport. De asemenea, parcul de automobile a firmei trebuia împărțit în categorii corespunzătoare cu tarifele specifice.

Un site frumos și confortabil

Pasager.md - este un proiect unic de care ne mândrim. Site-ul are un design individual care caracterizează profesionalismul companiei. Informația a fost prezentată succint și organizat. Funcționalul pentru calcularea distanței și realizarea comenzilor au fost momentele cheie în procesul de dezvoltare a proiectului. Probabil nu există vre-un site mai confortabil în Moldova, pentru a comanda rapid transport către o destinație din afara țării sau pentru un eveniment decât pasager.md. În rezultat, clientul a obținut un site care răspunde la toate cerințele individuale ale clienților.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit