+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Pasager

Elaborarea site-ului Pasager

pasager.md

«Pasager» - companie de transport în Moldova

Compania «Pasager» este specializată în transportul pasagerilor, arenda automobilelor, autobuzelor și microbuzelor cu șofer, cât și asigurarea transportului pentru excursii, întâlniri de afaceri și evenimente. Unul din cele mai populare complexe etno culturale din Moldova «VATRA» este deservit de compania de transport pasager.md.

 

Pasager

 

Sarcinile înaintate către specialiștii

Studio Webmaster Principala cerință a fost ca în «Pălăria» site-ului să fie implementat meniul standard care va prezenta toată informația necesară despre companie, avantajele, noutățile și datele de contact, cât și forma de realizare a unei comenzi. O cerință specifică a fost implementarea pe site a unei forme de calcul a distanței și a cheltuielilor de transport. De asemenea, parcul de automobile a firmei trebuia împărțit în categorii corespunzătoare cu tarifele specifice.

Un site frumos și confortabil

Pasager.md - este un proiect unic de care ne mândrim. Site-ul are un design individual care caracterizează profesionalismul companiei. Informația a fost prezentată succint și organizat. Funcționalul pentru calcularea distanței și realizarea comenzilor au fost momentele cheie în procesul de dezvoltare a proiectului. Probabil nu există vre-un site mai confortabil în Moldova, pentru a comanda rapid transport către o destinație din afara țării sau pentru un eveniment decât pasager.md. În rezultat, clientul a obținut un site care răspunde la toate cerințele individuale ale clienților.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect