+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Olentina

Elaborarea site-ului companiei Olentina la comanda

Olentina – întreprindere specializată în producția semifabricatelor congelate

Compania «Olentina» este specializată în producția produselor semifinite congelate cum ar fi: pilimene, găluști, mici și altele. Aceasta importă producție de pe piața locală și este renumită atât în țară cât și peste hotare. Cumpărând carne, legume și altă producție de la producătorii locali, compania susține micii producători contribuind la dezvoltarea satelor moldovenești.

 

Olentina

Sarcini care trebuiau rezolvate pentru a crea un site web de înaltă calitate

Clientul avea nevoie de o resursă informațională cu un catalog care să prezinte toată producția companiei. De asemenea, a fost impusă sarcina de a ajuta utilizatorii să realizeze o comandă online, rapid și ușor. A fost creat funcționalul necesar. În compartimentul «Cum se cumpără» a fost oferită toată informația. Pentru compania «Olentina» este importantă părerea clienților despre calitatea producției. De aceea, am creat și o formă pentru a lăsa recenzii. 

Toate cerințele au fost luate în considerare

În rezultat a fost creat site-ul Olentina.md – o resursă informativă și, în același timp, un instrument util și accesibil pentru a comanda produsele «Olentina», direct la domiciliu. Pe site puteți face cunoștință cu sortimentul companiei, puteți studia rețetele de pregătire, cât și informația despre condițiile pentru comandă și livrare. În final, clientul a obținut un site simplu și confortabil pentru proprii cumpărători.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect