1. Principala
  2. Site-uri
  3. Olentina

Elaborarea site-ului companiei Olentina la comanda

Olentina

Sarcini care trebuiau rezolvate pentru a crea un site web de înaltă calitate

Clientul avea nevoie de o resursă informațională cu un catalog care să prezinte toată producția companiei. De asemenea, a fost impusă sarcina de a ajuta utilizatorii să realizeze o comandă online, rapid și ușor. A fost creat funcționalul necesar. În compartimentul «Cum se cumpără» a fost oferită toată informația. Pentru compania «Olentina» este importantă părerea clienților despre calitatea producției. De aceea, am creat și o formă pentru a lăsa recenzii.

Toate cerințele au fost luate în considerare

În rezultat a fost creat site-ul Olentina.md – o resursă informativă și, în același timp, un instrument util și accesibil pentru a comanda produsele «Olentina», direct la domiciliu. Pe site puteți face cunoștință cu sortimentul companiei, puteți studia rețetele de pregătire, cât și informația despre condițiile pentru comandă și livrare. În final, clientul a obținut un site simplu și confortabil pentru proprii cumpărători.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit