+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Money Transfer

Dezvoltarea aplicației mobile Money Transfer la comanda

Comanda

Money Transfer — aplicație pentru transferul de bani din orice punct al lumii

Dezvoltare aplicatiei ios a fost creată cu un singur scop — pentru a permite utilizatorilor să transfere bani din orice țară, fără a părăsi casa și fără a pierde timp în căutarea unei bănci. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați și să instalați Money Transfer, să introduceți datele de contact și rechizitele, precum și datele destinatarul.

Ce sarcini au fost stabilite?

Am primit o solicitare pentru crearea unui serviciu convenabil, în limba engleză, pentru transferuri de bani. Designul trebuie să fie concis, în culori plăcute, astfel încât nimic să nu împiedice utilizatorii să interacționeze cu informațiile prezentate. Sa presupus prezența unui mecanism pentru încărcarea datelor de pașaport.

Soluții de la specialiștii Studio Webmaster

Am dezvoltat o aplicație funcțională care nu conține nimic suplimentar în interfața cu utilizatorul. Navigarea ușoară vă permite să găsiți rapid secțiunea dorită și să efectuați cu ușurință operațiunile de transfer de bani. Transferul de bani funcționează în mod sistematic pe dispozitivele mobile cu sistemul de operare Android. Următoarele tehnologii au fost realizate în timpul implementării acestui proiect: SWIFT, JAVA, JSON, REST, XML.

Crearea formularului înregistrare în aplicația mobilă Money Transfer de la Studio Webmaster
Transfer de fonduri pentru aplicația mobilă Money Transfer de la Studio Webmaster
Formularul de completare a informațiilor suplimentare despre dvs. în aplicația Money Transfer, dezvoltat de Studio Webmaster
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect