+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Moldexpo

Dezvoltarea site-ului Moldexpo la comanda

moldexpo.md

«Moldexpo» - centru expozițional internațional în Chișinău

Moldexpo este singurul centru expozițional din Moldova, care organizează expoziții și târguri naționale și internaționale. Complexul modern de expoziții al Republicii Moldova contribuie la dezvoltarea comerțului inter și extern, prin prezentarea proiectelor naționale, extinderea legăturilor economice între țări și promovarea bunurilor interne prin expoziții și târguri. Tematica diversă a evenimentelor, ofertele avantajoase de marketing, numeroasele activităţi conexe şi alte oportunităţi oferite de expoziţii, explică faptul că, un număr mare de companii şi de specialişti găsesc puncte de interes la „Moldexpo”.

 

Moldexpo

Sarcini

Principala sarcină a fost crearea unui site atractiv, cu un design adaptabil - un instrument de informare și atragere a clienților cât și a vizitatorilor eventuali. Fiecare secțiune, cu excepția secțiunilor "expoziție", "galerie foto" și "contacte", trebuia să conțină un meniu lateral. În partea de jos a site-ului, a fost necesar să fie adăugate butoanele pentru rețelele de socializare și un slide cu partenerii companiei. De asemenea, trebuiau implementate două formulare distinctive pentru obținerea unui bilet la o eventuală expoziție: persoane juridice/jurnaliști/persoane fizice.

Soluţii

Toate sarcinile au fost implementate cu succes. S-a decis ca slide-ul să dețină o formă verticală pentru a armoniza vizual conținutul site-ul. În principiu, au fost reliefate categoriile principale. Formularele de acces la evenimente au fost implementate pe pagina principală. Înseși descrierea companiei a fost realizată de Directorul General, la fel pe prima pagină. Ulterior, categoriile comandate de client au fost completate cu conținutul necesar. De asemenea, Studio Webmaster a asigurat un panou administrativ confortabil, care ulterior a fost utilizat de client.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect