1. Principala
  2. Site-uri
  3. Moldexpo

Dezvoltarea site-ului Moldexpo la comanda

Moldexpo

Sarcini

Principala sarcină a fost crearea unui site atractiv, cu un design adaptabil - un instrument de informare și atragere a clienților cât și a vizitatorilor eventuali. Fiecare secțiune, cu excepția secțiunilor "expoziție", "galerie foto" și "contacte", trebuia să conțină un meniu lateral. În partea de jos a site-ului, a fost necesar să fie adăugate butoanele pentru rețelele de socializare și un slide cu partenerii companiei. De asemenea, trebuiau implementate două formulare distinctive pentru obținerea unui bilet la o eventuală expoziție: persoane juridice/jurnaliști/persoane fizice.

Soluţii

Toate sarcinile au fost implementate cu succes. S-a decis ca slide-ul să dețină o formă verticală pentru a armoniza vizual conținutul site-ul. În principiu, au fost reliefate categoriile principale. Formularele de acces la evenimente au fost implementate pe pagina principală. Înseși descrierea companiei a fost realizată de Directorul General, la fel pe prima pagină. Ulterior, categoriile comandate de client au fost completate cu conținutul necesar. De asemenea, Studio Webmaster a asigurat un panou administrativ confortabil, care ulterior a fost utilizat de client.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel