+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Meat-House

Elaborarea site-ului pentru marca comercială Meat-House la comanda

meathouse.md/ro/

«Meat House» - marcă comercială autohtonă a produselor din carne în Moldova

Compania «Cardiax-Plus SRL» este unul dintre cei mai mari producători și furnizori de produse din carne și mezeluri în Republica Moldova. Produsele din carne «Cardiax-Plus SRL» sunt toate faimoasele delicatese ale mărcii «Meat House», care sunt fabricate din cele mai bune soiuri de carne, folosind cele mai moderne echipamente și rețete exclusive. Toate produsele din gama "Meat House" respectă standardele înaltei calități!

 

Meat-House

Sarcinile principale

Clientul avea nevoie de o resursă informativă, cu un catalog complet de produse pe care le propune pe piață «Meat House». Scopul esențial al site-ului a fost informativitatea. În acest sens trebuiau adăugate secțiuni de noutăți, catalogul complet, rețete culinare și harta rețelei de magazine «Meat House». De asemenea, preponderent pentru persoanele juridice, a fost necesară secțiunea «Contacte», care va fi însoțită de un formular de completare. Evident, designul trebuia să corespundă stilului corporativ a companiei.

Toate cerințele au fost luate în considerare

În final, site-ul a fost dezvoltat meathouse.md ca un instrument convenabil și ușor de informare pentru prezentarea brandului și a produselor companiei. Pe site puteți să vă familiarizați cu sortimentul de produse, prețurile, să studiați rețete de gătit, și ultimele știri despre brand. Au fost introduse căutări interne, catalog de produse, formular de feedback, butoane pentru rețelele de socializare și harta Google. Prin urmare, clientul a obținut un site atractiv, accesibil și util pentru a atrage mai mulți clienți.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect