+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Mafia.md

Crearea site-ului Mafia.md la comanda

mafia.md

Landing page pentru clubul de joc «Mafia»

Mafia este un joc de echipa, psihologic și intelectual, cu o poveste detectiv. Gameplay-ul se bazează pe un scenariu intrigant care oferă relaxare și o comunicare eficientă în grup. Moderatorii «Mafia» au sarcina de a asigura respectarea regulilor de joc și implicarea maximă a tuturor participanților în proces. Dacă nu aveți idei pentru a petrece timpul în compania unor persoane interesante, fără îndoială merită să vă înregistrați la o seară de joc în Mafia.

 

Mafia.md

Sarcinile inițiale

A fost important să se ia în considerare structura paginii de landing. Aceasta trebuia să fie atractivă, informativă și în același timp cu caracter comercial. De asemenea, clientul a solicitat un mini-blog pe pagină și o secțiune de feedback. Designul adaptiv trebuia să implice un antet cu un meniu pop-up pentru ca informația să fie găsită mai ușor. Evident, butoanele și forma de înregistrare au fost sarcini elementare în proces.

Deciziile luate

Au fost introduse: antetul site-ului cu logo-ul Mafia.md și un meniu pop-up. Conținutul structurat vă permite să vă familiarizați cu regulile jocului, avantajele mafiei, echipa Mafia.md, prețurile și recenziile clienților. Introducerea feedback-ului și a mini-blogului au fost, de asemenea, sarcini esențiale care au fost realizate cu succes. În final, clientul a obținut un landing page, complet funcțional pentru promovarea propriei afaceri.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect