+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Mafia pentru copii

Crearea site-ului Mafia pentru copii la comanda

mafiakids.md

Landing: Mafia pentru copii

Mafia este un joc intelectual cu o poveste detectiv, care permite părinților să se relaxeze și să se distreze împreună cu copiii într-o atmosferă impresionantă la masa de joc. Landingul Mafiakids.md trebuia să atragă atenția copiilor și să creeze o atmosferă pozitivă cu 100% implicare în joc. «Mafia» pentru copiii este dedicată în special evenimentelor ca zilele de naștere, sărbătorile onomastice 1 iunie și altele.

 

Mafia pentru copii

 

Sarcinile impuse specialiștilor

Crearea unui design adaptiv pentru o pagină de landing este mereu sarcina principală care trebuie abordată tehnic și creativ. Introducerea meniului principal în antetul site-ului pentru o găsire mai convenabilă și mai ușoară a informațiilor, butoanele "comanda unui eveniment" și formularele pentru completarea unei aplicații – au fost sarcinile primordiale impuse de client. De asemenea, a fost important să ne gândim în special la designul paginii, care trebuia să intrige atât pe cei mici, cât și pe cei maturi.

Soluții de la profesioniști

Un site cu design adaptiv a fost creat, în funcție de cerințele tehnice și preferințele clientului. Au fost introduse: antetul site-ului cu logo-ul Mafiakids.md și un meniu pop-up. Conținutul structurat vă permite să vă familiarizați cu regulile și avantajele jocului «Mafia» pentru copii, cât. Pachetele de preț și introducerea feedback-ului a fost, de asemenea, una dintre sarcinile principale care au fost rezolvate cu succes.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect