+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Mafia pentru copii

Crearea site-ului Mafia pentru copii la comanda

mafiakids.md

Landing: Mafia pentru copii

Mafia este un joc intelectual cu o poveste detectiv, care permite părinților să se relaxeze și să se distreze împreună cu copiii într-o atmosferă impresionantă la masa de joc. Landingul Mafiakids.md trebuia să atragă atenția copiilor și să creeze o atmosferă pozitivă cu 100% implicare în joc. «Mafia» pentru copiii este dedicată în special evenimentelor ca zilele de naștere, sărbătorile onomastice 1 iunie și altele.

 

Mafia pentru copii

Sarcinile impuse specialiștilor

Crearea unui design adaptiv pentru o pagină de landing este mereu sarcina principală care trebuie abordată tehnic și creativ. Introducerea meniului principal în antetul site-ului pentru o găsire mai convenabilă și mai ușoară a informațiilor, butoanele "comanda unui eveniment" și formularele pentru completarea unei aplicații – au fost sarcinile primordiale impuse de client. De asemenea, a fost important să ne gândim în special la designul paginii, care trebuia să intrige atât pe cei mici, cât și pe cei maturi.

Soluții de la profesioniști

A fost creat un landing page cu design adaptiv, în funcție de cerințele tehnice și preferințele clientului. Au fost introduse: antetul site-ului cu logo-ul Mafiakids.md și un meniu pop-up. Conținutul structurat vă permite să vă familiarizați cu regulile și avantajele jocului «Mafia» pentru copii, cât. Pachetele de preț și introducerea feedback-ului a fost, de asemenea, una dintre sarcinile principale care au fost rezolvate cu succes.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect