+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Kalynda

Crearea unui site catalog ceaiului Ceylon pentru Kalynda

kalynda.md

Site catalog pentru ceaiul de ceylon „Kalynda”

Kalynda tea — o colecţie de elită a varietăţilor de excepţie de ceylon, creată pentru adevăraţii cunoscători. Site-ul catalog Kalynda propune cele mai bune sortimente de ceai verde şi negru, dar de asemenea şi amestecuri aromatice exclusive cu fructe exotice, căpşuni, mure şi alte fructe de pădure. Ceaiul se verifică conform unui control strict şi după aceasta se propune pentru întrebuinţare în piramide Kalynda. Fiecare cutie de ceai Kalynda este marcată cu simbolul „Elefant alb”, care garantează autenticitatea produsului.

Kalynda

Sarcinile prestabilite

Clientul a avut nevoie de o resursă medie cu catalogul paroducţiei, cu paginile detaliate a fiecărui tip de ceai. Pentru compania Kalynda este importantă părerea cumpărătorilor despre calitatea produsului. De aceea a fost stabilită sarcina — introducerea formei de feedback. De asemenea, pe pagina contactelor era necesar a introduce butoanele reţelelor de socializare (Facebook şi Instagram) şi harta Google.

Soluţia de la dezvoltator

În rezultat, a fost elaborat site-ul kalynda.md, ca un instrument comod şi simplu pentru prezentarea producţiei calitative. Pe site se poate de făcut cunoştinţă cu asortimentul ceaiului, reduceri şi oferte promoţionale. Au fost incluse: forma de feedback, butoanele reţelelor de socializare şi harta Google. Astfel, clientul a primit un site catalog comod şi confortabil pentru toţi iubitorii de ceai, care este prezentat în trei limbi (rusă, română şi engleză).

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect