1. Principala
  2. Site-uri
  3. Isti Grup

Elaborarea site-ului companiei Isti Grup la comanda

Isti Grup

Sarcinile care trebuiau soluționate

A fost necesar să fie dezvoltat un site unic cu un logotip și un meniu principal original. Meniul site-ului trebuia divizat în 6 categorii pentru o căutare confortabilăa serviciilor. De asemenea, o secțiune delimitată trebuia să reprezinte proiectele realizate și recenziile clienților. A fost impusă sarcina de a adăgua în meniul. În meniul lateral trebuiau adăugate secțiunile corespunzătoare ale serviciilor. În esență, principalul scop: dezvoltarea unui site informativ, util și confortabil în navigare.

Soluțiile aplicate și rezultatele

În subsolul site-ului a fost implementată funcția pentru recenzii care se actualizează la fiecare 8 secunde. Informația pe site a fost divizată în 6 categorii. A fost adăugat meniul lateral și portofoliul pentru a găsi reapid proiectele realizate și tipruile de servicii prestate. De asemenea, a fost implementată o secțiune specială pentru noutăți. Specialitștii au realizat câteva blocuri de lucrări pentru a oferi site-ului: atractivitate, caracter informativ și confort în utilizare.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel