+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Isti Grup

Elaborarea site-ului companiei Isti Grup la comanda

istigrup.md

«ISTI Grup» - studiou de web-design

«ISTI GRUP» - este o companie din Moldova specializată în crearea site-urilor și în elaborarea soluțiilor IT pentru diverse sarcini. O agenție cu 10 ani experiență pe piață care oferă un spectu întreg de servicii online: configurarea campaniilor publicitare, audit de marketing, copywriting, promovarea web-site-urilor, dezvoltarea aplicațiilor mobile, automatizarea proceselor de business etc.

 

Isti Grup

Sarcinile care trebuiau soluționate

A fost necesar să fie dezvoltat un site unic cu un logotip și un meniu principal original. Meniul site-ului trebuia divizat în 6 categorii pentru o căutare confortabilăa serviciilor. De asemenea, o secțiune delimitată trebuia să reprezinte proiectele realizate și recenziile clienților. A fost impusă sarcina de a adăgua în meniul. În meniul lateral trebuiau adăugate secțiunile corespunzătoare ale serviciilor. În esență, principalul scop: dezvoltarea unui site informativ, util și confortabil în navigare.

Soluțiile aplicate și rezultatele

În subsolul site-ului a fost implementată funcția pentru recenzii care se actualizează la fiecare 8 secunde. Informația pe site a fost divizată în 6 categorii. A fost adăugat meniul lateral și portofoliul pentru a găsi reapid proiectele realizate și tipruile de servicii prestate. De asemenea, a fost implementată o secțiune specială pentru noutăți. Specialitștii au realizat câteva blocuri de lucrări pentru a oferi site-ului: atractivitate, caracter informativ și confort în utilizare.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect