+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Ingreda

Elaborarea site-ului pentru Ingreda la comanda

ingreda.md

«INGREDA» - livrarea și comercializarea ingredientelor, ambalajelor și a dispozitivelor pentru industria alimentară

Până în anul 2016 compania avut numele de Condiviv-Impex. Ingreda livrează producție în Polonia și România în același timp, asigură piața locală cu un spectru vast de produse pentru industria alimentară. Domeniile în care compania lucrează sunt: industria cărnii, prepararea sosurilor, industria laptelui, industria conservelor băuturi alcoolice etc. Ingreda este un lider cu autoritate în această sferă și oferă pe piața noastră un asortiment de peste 7500 de produse.

 

Ingreda

 

Sarcinile care trebuiau soluționate

Principala sarcină a fost crearea unei pagini de prezentare cu un design atractiv, care să prezinte toată informația esențială despre companie, avantajele pe care le oferă Ingreda și desigur, datele de contact, și modalitatea de contactare prin intermediul unei forme online. În mod standard, antetul site-ului trebuia să conțină logotipul companiei, meniul minimal, și panelul pentru schimbarea limbilor. Structura paginii trebuia să respect șablonul unei pagini de landing.

Soluțiile oferite

S-a decis ca informația să fie divizată în câteva categorii, care se vor afișa pe aceeași pagină prin scrolling. În consecință: «Produse», «Despre companie», «Cumpărare cu amănuntul», «Servicii Furnizori», «Posturi vacante» «Cereți oferta» și «Contacte». Textul a fost structurat pentru o receptare cât mai eficientă iar în categoria «Contacte» a fost adăugată forma online de contactare a companiei. În acest mod, compania «Ingreda» a obținut o prezentare atractivă și profesionistă pe internet și în același timp, o perspectivă nouă pentru dezvoltarea afacerii.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect