+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Ingeocad

Elaborarea site-ului Ingeocad

ingeocad.md

«INGEOCAD» - Institutul de Geodezie, Cercetare și Cadastru Inginerie Institutul de Geodezie, Cercetare și Cadastru Inginerie

„INGEOCAD“ este o întreprindere de stat a Republicii Moldova, specializată în domeniul activității geodezice, geologice, topografice și cartografice. Compania desfășoară servicii geotehnice si topografice pentru toate șantierele de construcții din țară. Institutul este condus de către specialiști înalt-calificați, care folosesc în proces cele mai recente tehnologii și software-uri din domeniu.

 

Ingeocad

Scopuri, obiective și soluții

Scopul principal înainte de crearea site-ului a fost informarea utilizatorilor de internet despre activitățile desfășurate de întreprinderea de stat. În primul rând, compania noastră a fost însărcinată să dezvolte o resursă de informare completă pentru toate serviciile și produsele companiei. Meniul Site-ul include 8 secțiuni, care oferă informații actuale cu privire la activitățile întreprinderii, știri și gama de produse care pot fi achiziționate la prețuri en-gros și cu amănuntul. Formularul de înregistrare a fost adăugat.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect