1. Principala
  2. Site-uri
  3. Hit FM

Elaborarea site-ului pentru postul de radio Hit FM la comanda

Hit FM

Sarcinile

Specialiștii au avut sarcina de a crea un site web design adaptiv pe toate dispozitivele, care să reprezinte în mod profesionist și confortabil postul de radio moldovenesc. Antetul site-ului trebuia să fie imobil, cu logo-ul postului, un meniu minim și butonul «acum pe linie» pentru a accesa rapid radio-ul. O sarcină particulară a fost introducerea unei forme interactive pentru a trimite un mesaj în direct. Pe pagina principală ar trebui să fie prezentate noutăți interesante și relevante, premiera clipurilor, hit-uri noi etc.

Soluțiile implementate

A fost creat antetul site-ului cu logo-ul postului la centru, plus butonul esențial «acum pe linie». Pagina principală reprezintă o parte informativă a site-ului în care sunt prezentate știri, înregistrări și videoclipuri. Site-ul a fost divizat în 5 secțiuni și desigur, a fost adăugat un formular pentru mesaje, prin care fiecare utilizator poate transmite orice idee în direct. Site-ul se manifestă armonios pe toate dispozitivele.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel