+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Hit FM

Elaborarea site-ului pentru postul de radio Hit FM la comanda

hitfm.md

«Hit FM» un post de radio popular în Moldova

Hit FM este un post de radio care și-a început activitatea în Republica Moldova în 1999. Repertoarul muzical este un "cocktail" din hituri naționale, ruse și occidentale. Pe lângă muzică, «Hit FM Moldova» difuzează știri, prognoze meteo și cursul valutar. De asemenea, postul de radio organizează diverse concursuri și teste interactive.

 

Hit FM

 

Sarcinile

Specialiștii au avut sarcina de a crea un site web design adaptiv pe toate dispozitivele, care să reprezinte în mod profesionist și confortabil postul de radio moldovenesc. Antetul site-ului trebuia să fie imobil, cu logo-ul postului, un meniu minim și butonul «acum pe linie» pentru a accesa rapid radio-ul. O sarcină particulară a fost introducerea unei forme interactive pentru a trimite un mesaj în direct. Pe pagina principală ar trebui să fie prezentate noutăți interesante și relevante, premiera clipurilor, hit-uri noi etc.

Soluțiile implementate

A fost creat antetul site-ului cu logo-ul postului la centru, plus butonul esențial «acum pe linie». Pagina principală reprezintă o parte informativă a site-ului în care sunt prezentate știri, înregistrări și videoclipuri. Site-ul a fost divizat în 5 secțiuni și desigur, a fost adăugat un formular pentru mesaje, prin care fiecare utilizator poate transmite orice idee în direct. Site-ul se manifestă armonios pe toate dispozitivele.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect