1. Principala
  2. Aplicatii mobile
  3. Chevrolet
Aplicația mobilă Chevrolet Moldova elaborată la comandă de la Studio Webmaster
Catalog de automobile Aplicații Chevrolet Moldova
Informații despre automobil în aplicația mobilă Chevrolet Moldova

Implementarea unei aplicații funcționale de la specialiștii Studio Webmaster

Sarcinile stabilite de client

A fost necesară crearea unei aplicații, care repetă stilul general, designul și fonturile versiunii desktop a site-ului. În același timp, ar trebui să-și păstreze multifuncționalitatea, stabilitatea și să conțină toate modulele încorporate necesare. Elementele grafice trebuie să fie adaptate corect versiunii mobile și să ajute clientul să meargă la o anumită secțiune. Interacțiunea utilizatorului cu informațiile prezentate în aplicație este văzută la fel de ușoară și accesibilă.

Soluții de la experții Studio Webmaster

Echipa de profesioniști a studio-ului nostru web a dezvoltat o aplicație mobila pentru android funcțională, cu o interfață concisă și ușor de înțeles. Toate modulele descrise în sarcina tehnică sunt construite corect în aplicație. Testarea a demonstrat funcționarea sa stabilă chiar și în condiții de încărcare mare. În procesul de dezvoltare, am realizat următoarele tehnologii: GPS, AFNetworking, Push Notification. Aplicația funcționează corect pe platformele Android și IOS din diferite versiuni.

Aplicația mobilă creată de shevrolet de la Studio Webmaster
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel