+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Aplicații mobile
  3. Сhevrolet

Aplicația mobilă Chevrolet Moldova la comanda

Comanda

Сhevrolet — versiunea mobilă oficială Chevrolet Moldova

Сhevrolet — Aceasta este o versiune mobilă a site-ului Chevrolet.gbs.md, care oferă utilizatorilor aceleași servicii ca și resursa principală, indiferent de locația lor: înregistrarea online la service, test-drive, notificări push despre viitoarea inspecție tehnică, "Calculator de leasing", oportunitatea de a vizualiza datele amănunțit și de a calcula costul mașinii Chevrolet dorite și multe altele. De asemenea, aplicația vă va ajuta să evaluați corect costul mașinii înainte de vânzare.

Implementarea unei aplicații funcționale de la specialiștii Studio Webmaster

Sarcinile stabilite de client

A fost necesară crearea unei aplicații, care repetă stilul general, designul și fonturile versiunii desktop a site-ului. În același timp, ar trebui să-și păstreze multifuncționalitatea, stabilitatea și să conțină toate modulele încorporate necesare. Elementele grafice trebuie să fie adaptate corect versiunii mobile și să ajute clientul să meargă la o anumită secțiune. Interacțiunea utilizatorului cu informațiile prezentate în aplicație este văzută la fel de ușoară și accesibilă.

Soluții de la experții Studio Webmaster

Echipa de profesioniști a studio-ului nostru web a dezvoltat o aplicație funcțională, cu o interfață concisă și ușor de înțeles. Toate modulele descrise în sarcina tehnică sunt construite corect în aplicație. Testarea a demonstrat funcționarea sa stabilă chiar și în condiții de încărcare mare. În procesul de dezvoltare, am realizat următoarele tehnologii: GPS, AFNetworking, Push Notification. Aplicația funcționează corect pe platformele Android și IOS din diferite versiuni.

Implementarea unei aplicații funcționale de la specialiștii Studio Webmaster
haideți să facem și pentru Dvs. un proiect