1. Principala
  2. Site-uri
  3. Good Food Solutions SRL

Elaborarea site-ului companiei Good Food Solutions

Good Food Solutions SRL

Sarcinile care trebuiau soluționate

Specialiștii au fost însărcinați cu dezvoltarea site-ului și crearea unui design adaptiv. A fost necesar să se implementeze un antet al site-ului cu un logo. Atunci când se face clic pe acesta, utilizatorul, de pe oricare altă pagină ajunge pe pagina principală. O altă sarcină a fost introducerea căutării interne și a coșului de cumpărături. În fine, se înțelege – un magazin online în tot sensul cuvântului. Clientul a dorit să adauge un blog pe site și o secțiune aparte: "Preț special".

Soluții care vizează eficiența

Secțiunea "Cumpără online" reprezintă întreg catalogul cu un meniu lateral și desigur, permite cumpărarea online prin adăugarea unui produs în coșul de cumpărături. Antetul site-ului conține logo-ul, căutarea internă, un buton "comandați un apel", coșul-standard și detalii de contact. A fost introdus un blog cu articole interesante și secțiunea "preț special". În final, clientul a primit un magazin online accesibil, convenabil și cu siguranță – rentabil.

Dacă sunteți interesat de acest subiect, pe site este postat un case detaliat privind dezvoltarea unui site de livrare a alimentelor.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere