+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Good Food Solutions SRL

Elaborarea site-ului companiei Good Food Solutions

gatimacasa.md

Good Food Solutions SRL - importul și vânzarea produselor alimentare

«Good Food Solutions SRL» – este o companie specializată în importarea și comercializarea produselor alimentare. Produsele sunt livrate de cei mai buni producători din industrie și reprezintă o gamă largă de alimente, de la ciocolată și produse din materii prime alimentare, cum ar fi gemuri, coloranți alimentari, creme până la dispozitive industriale și echipamente de producție. «Good Food Solutions SRL» este inclus in grupul «Creavita SRL» care își desfășoară activitatea în Republica Moldova, România, Polonia și alte țări.

 

Good Food Solutions SRL

 

Sarcinile care trebuiau soluționate

Specialiștii au fost însărcinați cu dezvoltarea site-ului și crearea unui design adaptiv. A fost necesar să se implementeze un antet al site-ului cu un logo. Atunci când se face clic pe acesta, utilizatorul, de pe oricare altă pagină ajunge pe pagina principală. O altă sarcină a fost introducerea căutării interne și a coșului de cumpărături. În fine, se înțelege – un magazin online în tot sensul cuvântului. Clientul a dorit să adauge un blog pe site și o secțiune aparte: "Preț special".

Soluții care vizează eficiența

Secțiunea "Cumpără online" reprezintă întreg catalogul cu un meniu lateral și desigur, permite cumpărarea online prin adăugarea unui produs în coșul de cumpărături. Antetul site-ului conține logo-ul, căutarea internă, un buton "comandați un apel", coșul-standard și detalii de contact. A fost introdus un blog cu articole interesante și secțiunea "preț special". În final, clientul a primit un magazin online accesibil, convenabil și cu siguranță – rentabil.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect