+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Fiting SA

Elaborarea site-ului pentru societatea pe acțiuni Fiting SA

fiting.md

«Finting SA» - fabrică de șanțare mecanizată în Ocnița

Uzina de șanțare mecanizată «Fiting SA» - produce și comercializează un sortiment vast de articole din metal de calitate superioară. În catalogul companiei sunt prezentate diverse piese din metal la comandă, instrumente agricole, cleme, lacăte și altă producție de feronerie. «Fiting SA» dispune de numeroase platforme de producție, dispozitive mecanizate, depozite specializate și un parc numeros de camioane.

 

Fiting SA

Principalele sarcini în dezvoltarea site-ului

A fost necesar să fie prezentată informația de bază despre companie, colectivul, realizările, noutățile întreprinderii, precum și producția specifică a uzinei. Catalogul trebuie să fie împărțit în categorii cu descrierea detaliată a produselor. De asemenea, implementarea căutării interne, harta și forma imediată de contact – au fost cerințele uzuale pentru a garanta confort vizitatorilor. Înseși sarcina s-a rezumat la o prezentare online corespunzătoare a companiei, care să răspundă la toate curiozitățile și cerințele clienților potențiali.

Rezultatul de care clientul a rămas mulțumit

Specialiștii Studio Webmaster au realizat toate cerințele clientului depășind așteptările acestuia in creare website. Catalogul a fost divizat în categoriile corespunzătoare – ceea ce ușurează căutarea pe site. Înseși «Pălăria» site-ului prezintă logotipul, harta Google pentru întreprindere, căutarea internă și forma de contact – sunt elemente care au fost implementate cu succes. În final, clientul a obținut o reprezentare profesionistă a propriei companii pe internet, cu toate funcțiile de bază și cele specifice pentru afacere.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect