1. Principala
  2. Site-uri
  3. Fiting SA

Elaborarea site-ului pentru societatea pe acțiuni Fiting SA

Fiting SA

Principalele sarcini în dezvoltarea site-ului

A fost necesar să fie prezentată informația de bază despre companie, colectivul, realizările, noutățile întreprinderii, precum și producția specifică a uzinei. Catalogul trebuie să fie împărțit în categorii cu descrierea detaliată a produselor. De asemenea, implementarea căutării interne, harta și forma imediată de contact – au fost cerințele uzuale pentru a garanta confort vizitatorilor. Înseși sarcina s-a rezumat la o prezentare online corespunzătoare a companiei, care să răspundă la toate curiozitățile și cerințele clienților potențiali.

Rezultatul de care clientul a rămas mulțumit

Specialiștii Studio Webmaster au realizat toate cerințele clientului depășind așteptările acestuia in creare website. Catalogul a fost divizat în categoriile corespunzătoare – ceea ce ușurează căutarea pe site. Înseși «Pălăria» site-ului prezintă logotipul, harta Google pentru întreprindere, căutarea internă și forma de contact – sunt elemente care au fost implementate cu succes. În final, clientul a obținut o reprezentare profesionistă a propriei companii pe internet, cu toate funcțiile de bază și cele specifice pentru afacere.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit