+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. EcoCity

Elaborarea site-ului Ecocity

«EcoCity SRL» - productie de surse de lumina LED

Compania «EcoCity S.R.L.» este un producător autohton de lămpi LED econome, de înaltă calitate, create prin utilizarea celor mai noi tehnologii în domeniul energeticii. Calitatea produselor «EcoCity» a fost confirmată de nenumărate ori prin certificatele internaționale. Compania oferă o gamă largă de produse, concepute pentru iluminarea spațiilor industriale, comerciale, publice, cât și pentru obiecte imobiliare private.

 

EcoCity

Sarcinile principale

La elaborarea designului trebuia să ținem cont de stilul corporativ și culorile dominante ale companiei. Pentru a face site-ul mai interactiv, a fost important să implementăm un slide cu imagini de calitate, o listă cu distribuitori, fotografii cu proiecte realizate și știri. Locația acestor elemente urma a fi decisă. Catalogul de produse urma să fie prezentat sub forma unei liste cu 9 imagini semnate, atunci când se face click pe acestea, se realizează o tranziție către o paginile detaliate.

Soluții eficiente

Specialiștii au dezvoltat un web-design atractiv, pagina principală include un diapozitiv cu imagini de calitate, distribuitori, știri, proiecte și un bloc de avantaje ale tehnologiei LED. În antetul site-ului este afișat meniul, logoul, informații de contact și căutare internă. Catalogul de produse este prezentat sub forma unei liste cu imagini semnate, atunci când se face clic pe acesta, utilizatorul trece la o pagină detaliată. Au fost adăugate butoanele pentru rețelele de socializare și harta Google.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect