1. Principala
  2. Site-uri
  3. Euro Credit Bank

Crearea site-ului pentru Euro Credit Bank la comanda

Euro Credit Bank

Sarcini atribuite

Sarcina principală care a fost dată echipei noastre a fost crearea unui site web și a versiunii sale receptive. A fost necesar să se implementeze un antet al site-ului web utilizând sigla companiei și să se proiecteze în culori corporative. În plus, a trebuit să implementăm o listă întreagă de module: un consultant online, un formular de feedback, un glisor pe pagina principală, secțiuni cu meniuri derulante, cursuri de schimb în timp real, un convertor și o hartă care arată rețeaua băncii din Republica Moldova. De asemenea, a fost necesar să se dezvolte un sistem de întreținere la distanță convenabil și funcțional, cu un grad ridicat de securitate.


Decizii privind eficiența

A fost dezvoltat un site web cu un design adaptiv în culorile companiei și luând în considerare toate cerințele și dorințele clientului. Un glisor mare cu știri și promoții bancare a fost introdus pe pagina principală, iar mai jos este rata de schimb și convertorul. În partea de sus a site-ului există un meniu din care utilizatorul poate merge cu ușurință la pagina de care are nevoie. În colțul din dreapta jos, am implementat un consultant online și butoane luminoase CTA în partea dreaptă a ecranului. În plus, a fost dezvoltat un sistem de servicii pentru clienți la distanță, care oferă un serviciu bancar complet la cel mai înalt nivel.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel