1. Principala
  2. Site-uri
  3. Dezvolt Activ

Crearea site-ul companiei Dezvolt Activ la comanda

Dezvolt Activ

Principalele sarcini

A fost necesar să fie implementat în meniul de bază logotilul companiei și un slide interactiv cu fotografii, cât și partea esențială: catalogul companiei. Devreme ce sortimentul era foarte vast, trebuiau implementate sub-categorii pentru a ușura găsirea materialelor izolante necesare. De asemenea, o cerință de bază a fost implementarea căutarea internă a web-site-ului. Noutațile, galeria și informația utilă – erau elemente auxiliare la fel de importante.

Rezultatele

A fost proiectat un design atractiv, corespunzător stilului corporativ a companiei. A fost dezvoltat un site informativ și cofortabil pentru utilizatori. Fiecare produs prezentat în catalog are propriile caracteristici și preț. Informația detaliată pot fi descărcată pe site. Conform cerinței clientului a fost implementată căutarea internă pe site cât și butoanele de distribuire pe rețelele de socializare. În rezultat, clientul a obținut un resurs-online calitativ care răspunde la toate cerințele.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit