+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Dezvolt Activ

Crearea site-ul companiei Dezvolt Activ la comanda

dezvolt-activ.md

Compania «Dezvolt-Activ SRL» - este specializată în comercializarea materialelor izolante

Compania «Dezvolt-Activ SRL» oferă clienților producție izolantă de construcții de calitate superioară. În sortimentul companiei se găsesc diverse tipuri de elemente izolante de la producători europeni. Partenerii companiei sunt producători de materiale izolante cu renume din Spania, Germania, S.U.A., Federația Rusă și Polonia. Pe lâmgă produsele uzuale, compania «Dezvolt-Activ SRL» prestează o serie de servicii: măsurarea profesionistă a gradului de zgomot, proiectarea și aprovizionarea montajului instalațiilor izolante, recomandații și consultanță specializată în exploatarea materialelor.

 

Dezvolt Activ

 

Principalele sarcini

A fost necesar să fie implementat în meniul de bază logotilul companiei și un slide interactiv cu fotografii, cât și partea esențială: catalogul companiei. Devreme ce sortimentul era foarte vast, trebuiau implementate sub-categorii pentru a ușura găsirea materialelor izolante necesare. De asemenea, o cerință de bază a fost implementarea căutarea internă a web-site-ului. Noutațile, galeria și informația utilă – erau elemente auxiliare la fel de importante.

Rezultatele

A fost proiectat un design atractiv, corespunzător stilului corporativ a companiei. A fost dezvoltat un site informativ și cofortabil pentru utilizatori. Fiecare produs prezentat în catalog are propriile caracteristici și preț. Informația detaliată pot fi descărcată pe site. Conform cerinței clientului a fost implementată căutarea internă pe site cât și butoanele de distribuire pe rețelele de socializare. În rezultat, clientul a obținut un resurs-online calitativ care răspunde la toate cerințele.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect