1. Principala
  2. Site-uri
  3. Dezvolt Activ SRL

Crearea landing-ului pentru compania Dezvolt Activ în Moldova

Dezvolt Activ SRL

Sarcinile principale

Specialiştii de la Studio Webmaster trebuiau să creeze un site, disponibilă în două limbi (română şi rusă). Era necesar de a introduce butonul „Comandă un apel” şi o formă de calculare a preţului. Informaţia pe landing trebuia să fie împărţită pe secţiuni în aşa fel, încît utilizatorul să poată găsi toată informaţia referitoare la servicii, avantaje şi catalog. În total pe landing trebuia de introdus trei forme de feedback.

Rezulatatele obţinute

A fost elaborat o pagină landing informaţională, comodă şi care vinde. Toată informaţia a fost împărţită pe blocuri: „Despre noi”, „Servicii”, „Avantaje”, „Catalogul materialelor”, „Clienţii noştri”, Harta Google şi forme de feedback. În subsol au fost adăugate datele de contact şi butoanele de la reţelele de socializare. Pentru o utilizare comodă a fost introdus Scroll up. În final, clientul a primit produsul care corespunde cu cerinţele şi dorinţele sale.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit