1. Principala
  2. Site-uri
  3. Delistef

Crearea unui site catalog pentru compania Delistef

Delistef

Sarcini de la client

În faţa specialiştilor companiei Studio Webmaster au fost înaintate următoarele sarcini: a elabora un site catalog cu un design adaptiv şi un meniu derulant „Stocul auto”. Desinul site-ului trebuia să fie creat într-o nuanţă albastru-alb. De asemenea, în meniul site-ului trebuia de adăugat paginile „Despre noi”, „Comenzi speciale”, „Noutăţi” şi pagina „Contacte”. Site-ul trebuia realizat în două versiuni de limbă (rusă şi română).

Rezultatul final

În final clientul a primit un site catalog pentru maşini noi şi utilizate, remorci, echipament de construcţie şi tehnică specializată. Pe pagina principală a fost adăugat blocul cu avantaje, meniul a fost creat în corespundere cu cerinţele clientului. Designul site-ului Delistef corespunde cu preferinţele clientului — antetul şi blocul cu avantaje pe pagina principală este de o culoare albatru-deschis, subsolul este gri închis, cealaltă parte a site-ului este albă.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel