+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Cosmostar

Elaborarea site-ului al companiei Cosmostar

cosmostar.md

Cosmostar – furnizarea mobilei pentru oficii și a uleiului de motor

Compania «Cosmostar SRL» este unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilă pentru birou pe piața din Moldova de la producătorul ceh «ANTARES» cât și mobilier de birou de la producătorul intern «MIȘCARE». Produsele oferite în sortiment sunt de înaltă calitate și îndeplinesc toate cerințele de ergonomie și design. În plus, pe lângă mobilă, compania «Cosmostar SRL» este distribuitorul oficial a uleiului de motor marca «Castrol» în Moldova.

 

Cosmostar

 

Sarcinile principale

Pagina de pornire a site-ului companiei trebuia împărțită în două părți. Prima parte este dedicată comercializării/furnizării uleiurilor auto, iar a doua parte - mobilier de birou, fotolii și scaune etc. A fost necesar să se introducă butoanele "go", astfel încât utilizatorul să ajungă la site-urile cosmostar.md/castrol/ sau cosmostar.md/mobila/. Fiecare site trebuie să aibă pagina principală, catalogul, secțiunile "despre noi" și "contacte". Formele și datele de contact, butoane de căutare internă și rețelele de socializare - sunt instrumente care trebuie implementate.

Soluții eficiente de la specialiști

A fost creată o pagină de start, secționată în vizual în link-urile: cosmostar.md/castrol/ și cosmostar.md/mobila/. Fiecare parte a structurii este un site separat cu pagina principală, catalogul, secțiunile "despre noi" și "contacte". Formele de contact, căutarea internă și butoane de rețele sociale au fost introduse cu succes pe ambele site-uri. La cosmostar.md/castrol/ catalogul este reprezentat de o listă drop-down de categorii, cosmostar.md/mobila/ - două secțiuni cu fotografii care conțin subcategoriile produselor.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect