+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Centrul de Echipament și Tehnologii

Elaborarea site-ului Centrului de Echipament și Tehnologii la comanda

abn.md

«ABN-Echimapente – centru de echipamente și tehnologii

Compania este specializată în producția și comercializarea echipamentelor industriale și a diverselor tipuri de dispozitive staționare pentru producția mobilei. De asemenea centrul de echipamente și tehnologii «ABN-echipamente» presează servicii de ascuțire a ferăstrăielor cu bandă și circular, cuțitelor și frezelor. Pe site poate fi găsită informație utilă despre companie, datele de contact și catalogul de produse și servicii ale companiei.

 

Centrul de Echipament și Tehnologii

Sarcini

Principalele sarcini înaintate specialiștilor au fost: dezvoltarea unui site accesibil cu un design atractiv. Informația trebuia divizată în 4 categorii, tranzitarea pe pagina principală prin click pe logotip, implementarea header-ului site-ului cu datele de contact și alte cerințe particulare ale clientului. De asemenea, era necesar ca categoriile produselor și serviciilor să fie împărțite în categorii clare pentru a ușura căutarea echipamentelor/serviciilor. 

Soluții

În rezultat, clientul a obținut un produs calitativ și o reprezentare profesionistă a propriei companii pe internet. Prezența informației de bază despre companie, categoriile și subcategoriile pentru servicii și produse, fotografii calitative, meniu accesibil – au fost sarcini realizate cu brio de specialiștii Studio Webmaster pentru a garanta confortul și caracterul informațional al site-ului. Toate cerințele impuse de client au fost realizate cu succes de compania noastră.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect