+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Car4rent

Elaborarea site-ului companiei Car4rent la comanda

car4rent.md

«Car4rent» - servicii de închiriere auto în Moldova

Compania Car4rent oferă servicii de închiriere, pentru diverse clase de automobile în Moldova. Închirierea automobilelor este disponibilă pe termen scurt și mediu, la prețuri accesibile. Car4rent oferă o gamă largă de vehicule pentru calătorii, evenimente, întâlniri de afaceri etc. Caracteristicile tehnice-funcționale, și aspectul autoturismelor este monitorizat în mod constant iar astfel, automobilele închiriate de la car4rent.md sunt mereu în stare excelentă.

 

Car4rent

 

Sarcinile 

Principalele sarcini au fost: crearea unui site informativ cu design adaptiv, introducerea formelor de înregistrare pentru închirierea rapidă a unei mașini. A fost necesar să se adauge butoanele de înregistrare și de autorizare, harta site-ului, căutarea internă. Însuși site-ul trebuia să fie concentrat pe crearea unui confort maxim pentru a comanda închirierea unui automobil. Catalogul de autoturisme trebuie împărțit în categorii după clasă, în care vor fi prezentate subcategoriile mașinilor după marcă. 

Soluțiile noastre 

Au fost realizate toate lucrările pentru dezvoltarea calitativă a site-ului și implicit, crearea desgin-ului adaptiv. La finalul colaborării, clientul a obținut o resursă web care îndeplinește toate cerințele tehnice cât și preferințele sale individuale. Catalogul de mașini este împărțit în categorii în funcție de clasă, de la care utilizatorul poate alege mașina în funcție de marca corespunzătoare din subcategorii. Formularele de înregistrare și rezervare, harta site-ului și căutarea internă au fost implementate cu succes. În acest mod, clientul a obținut un site, nu doar de prezentare a companiei, dar în același timp, și un instrument eficient pentru a atrage clienții.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect