1. Principala
  2. Site-uri
  3. Car4rent

Elaborarea site-ului companiei Car4rent la comanda

Car4rent

Sarcinile

Principalele sarcini au fost: crearea unui site informativ cu design adaptiv, introducerea formelor de înregistrare pentru închirierea rapidă a unei mașini. A fost necesar să se adauge butoanele de înregistrare și de autorizare, harta site-ului, căutarea internă. Însuși site-ul trebuia să fie concentrat pe crearea unui confort maxim pentru a comanda închirierea unui automobil. Catalogul de autoturisme trebuie împărțit în categorii după clasă, în care vor fi prezentate subcategoriile mașinilor după marcă.

Soluțiile noastre

Au fost realizate toate lucrările pentru dezvoltarea calitativă a site-ului și implicit, crearea desgin-ului adaptiv. La finalul colaborării, clientul a obținut o resursă web care îndeplinește toate cerințele tehnice cât și preferințele sale individuale. Catalogul de mașini este împărțit în categorii în funcție de clasă, de la care utilizatorul poate alege mașina în funcție de marca corespunzătoare din subcategorii. Formularele de înregistrare și rezervare, harta site-ului și căutarea internă au fost implementate cu succes. În acest mod, clientul a obținut un site, nu doar de prezentare a companiei, dar în același timp, și un instrument eficient pentru a atrage clienții.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel