+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Bike Hub

Elaborarea site-ului Bikehub la comanda

bikehub.md

«Bike Hub» - magazin online de biciclete și accesorii

Principala direcție a magazinului online este comercializarea bicicletelor de mărcile «Kross» și «LeGrand». În catalog se găsesc biciclete de munte, de oraș, sportive cât și pentru copii. Pe lângă biciclete, pe site pot fi găsite diverse accesorii, și piese de schimb. Specialiștii magazinului online propun sfaturi pentru alegerea corectă a bicicletelor, conform înălțimii. De asemenea, pe site este prezentată toată informația despre livrare, modalitățile de plată și noutăți interesante.

 

 

Bike Hub

Scopurile și sarcinile impuse de client

Clientul a decis să creeze un site care va cuprinde un sortiment vast de biciclete, accesorii, piese de schimb și dispozitive pentru biciclete cu posibilitatea de livrare la domiciliu. Astfel era necesar crearea unui catalog detaliat cu toate produsele și posibilitatea de comandare la domiciliu. «Pălăria» web-site-ului, imagini interactive pe pagină, posibilitatea de înregistrarea pe site și forma imediată de contact – au fost principalele cerințe, înaintate către specialiștii Studio Webmaster.

Un magazin-online eficient

Forma de contact, abonare, funcțiile de comandare, coșul de cumpărături – sunt instrumente esențiale pentru un magazin online rentabil. Cerințe - care au fost realizate cu brio de compania noastră. Catalogul a fost organizat în categorii, ceea ce ușurează procesul de căutare a bicicletelor sau echipamentelor și elementelor de schimb pentru ele. În rezultat, clientul a obținut un magazin online complet care prin design-ul său unic, inspiră pasiune pentru produsele comercializate.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect