1. Principala
  2. Site-uri
  3. Bike Hub

Elaborarea site-ului Bikehub la comanda

Bike Hub

Scopurile și sarcinile impuse de client

Clientul a decis să creeze un site care va cuprinde un sortiment vast de biciclete, accesorii, piese de schimb și dispozitive pentru biciclete cu posibilitatea de livrare la domiciliu. Astfel era necesar crearea unui catalog detaliat cu toate produsele și posibilitatea de comandare la domiciliu. «Pălăria» web-site-ului, imagini interactive pe pagină, posibilitatea de înregistrarea pe site și forma imediată de contact – au fost principalele cerințe, înaintate către specialiștii Studio Webmaster.

Un magazin-online eficient

Forma de contact, abonare, funcțiile de comandare, coșul de cumpărături – sunt instrumente esențiale pentru un magazin online rentabil. Cerințe - care au fost realizate cu brio de compania noastră. Catalogul a fost organizat în categorii, ceea ce ușurează procesul de căutare a bicicletelor sau echipamentelor și elementelor de schimb pentru ele. În rezultat, clientul a obținut un magazin online complet care prin design-ul său unic, inspiră pasiune pentru produsele comercializate.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit