Site-uriAplicații mobileSoftwareEticheteBrandbookJocuriBannere3D designe
Portofoliu

Elaborarea site-ului Atelierului de piatra decorativă

  • Elaborarea site-ului Atelierului de piatra decorativă - 1
  • Elaborarea site-ului Atelierului de piatra decorativă - 2
Elaborarea site-ului Atelierului de piatra decorativă - Logo
Site-ul Atelierului de piatră decorativă – firmei de producere a plăcilor de fațadă și pavaj, precum și al bordurilor și jgheaburi.
Activități:
Web design, crearea site-ului, administrare și suport tehnic, promovarea site-ului, elaborarea aplicației mobile
Tehnologii:
PHP 5, MySQL, jQuery, HTML, JavaScript, CSS3, Phalcon, FancyBox, Maiter API
Clientul nostru despre activitatea desfășurată:

Luând în considerație experiența de cooperare a partenerilor noștri cu compania "Studio Webmaster", am decis să încredințăm aceastei echipe dezvoltarea site-ului companiei "Мастерская декоративного камня" și nu am dat greș!

Profesionalismul echipei și abordarea creativă au permis colectivului de a executa practic imposibilul — într-un timp foarte scurt de a crea un site comod, informativ.

Ca un produs din nou creat , site-ul companiei "Мастерская декоративного камня", răspunde cerințelor moderne de navigare și exercită principalele funcții ale sale: de a informa, de a servi ca un instrument de vânzări.

Acum, echipă "Studio Webmaster" desfășoară activitatea de promovare a site-ului "Мастерская декоративного камня" în motoarele de căutare al Internet-ului, și noi am observat foarte rapid site-ul nostru în calitate de lider absolut în motoarele de căutare. Noi nici nu ne-am așteptat că în trei săptămâni aceasta se poate realiza.

În "Studio Webmaster" își cunosc meseria!

©2008-2018 Webmaster