+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Andrieș

Crearea site-ului pentru fabrica de cofetărie Andries

Andries – fabrică de cofetărie în Moldova

Fabrica a început să funcţioneze în anul 2007 ca o mică afacere de familie. Dar, datorită recenziilor pozitive, calităţii deosebite a produselor şi solicitării majore, acum aceasta este o fabrică completă, specializată în producerea produselor naturale de cofetărie şi patiserie: un asortiment vast de torturi, prăjituri, checuri, biscuiţi şi ciocolate, paste şi cozinac. Compania prestează servicii de preparare a dulciurilor la comandă pentru orice ocazie: căsătorie, botez, zi de naştere sau pur şi simplu.

Andrieș

Sarcinile principale referitor la proiect

Noi am avut sarcina să creăm un site în limba rusă şi română pentru poziţionarea eficientă a producţiei brandului, cu un catalog comod şi navigare clară. Pe pagina principală era necesar a include un panou mare pentru demostrarea celor mai bune poziţii din asortiment. În elaborare, de asemenea au fost incluse astfel de sarcini, precum: crearea unui design unic şi a logo-ului pentru companie.

Soluţiile noastre

Compania Studio Webmaster a creat un site cu un design adaptiv în nuanţe plăcute de pastel, care se potrivesc domeniului cofetăriei. Pe pagina principală a site-ului a fost amplasat logo-ul, a fost inclus panoul şi au fost alese cele mai bune imagini ale produselor brandului, în rezoluţie largă. De asemenea, au fost introduse blocurile pentru informaţie, reieşind din sarcinile propuse. Catalogul este împărţit în cîteva secţii pentru a cunoaşte mai bine întregul asortiment al produselor. Pe lîngă toate acestea, noi am introdus o formă de feedback, paginile „Despre noi” şi „Contacte”. Site-ul nu conţine elemente de prisos şi corespunde în totalitate cu cerinţele înaintate de către client.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect