1. Principala
  2. Site-uri
  3. Ammo

Elaborarea site-ului Ammo la comanda

Ammo

Sarcini care trebuiau soluționate

Clinetul a impus sarcina de a încadra în antentul site-ului logotipul, datele esențiale de contact și un slide cu fotografii. De asemenea trebuia implementată căutarea internă pe site și crearea unui catalog structurat pentru produsele și serviciile companiei. S-a decis să fie adăugat în meniu secțiunile «despre produsele noastre» și «parteneriate», în care utilizatorii vor putea găsi informația necesară și ofertele speciale. Site-ul dezvoltat trebuie să aibă un caracter informativ, să fie confortabil și interesant pentru utilizatori.

Soluțiile specialiștilor

Antetul site-ului, logo-ul, datele de contact, funcția de căutare internă și slide-ul cu fotografii - au fost implementate cu succes, asigurând ușurință pentru găsi informațiile necesare despre companie. Catalogul mărfurilor este prezentat de 10 categorii. Au fost adăugate butoane pentru rețelele de socializare și secțiunile "despre produsele noastre" și "parteneriate", astfel încât utilizatorii să poată găsi sfaturi utile pentru reparații și să facă cunoștință cu ofertele speciale.

Dacă sunteți interesat de o descriere pas cu pas a creării unui magazin online de materiale de construcție, citiți cazul nostru pe această temă.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere