1. Principala
  2. Site-uri
  3. Vanille

Dezvoltarea unui site catalog pentru cafeneaua Vanille


Vanille

Scopul și obiectivele proiectului

Clientul ne-a stabilit sarcina de a dezvolta un website cu un design adaptiv, care ar trebui să atragă atenția maximă a vizitatorilor din Republica Moldova. Website-ul conține un logo, făcând clic pe care, utilizatorul merge la pagina principală. Am dezvoltat un formular simplu de comandă în care utilizatorul poate comanda un tort gata făcut, sau un tort la comandă. Pe website este adaptat panoul de limbă română și rusă.

Rezultatul

La final, clientul a primit un magazin online gata făcut. Antetul conține un logo, numere de telefon, un catalog de prăjituri, precum și o bară de căutare și limbă. Categoriile “Produse” și „Prăjituri la comandă” au reușit să prezinte un meniu derulant cu 5 nivele de subdirectoare. Datele de contact sunt, de asemenea, prezentate în footer-ul site-ului. Clientul a primit o internet-resursă atrăgătoare, convenabilă și informativă, unde se poate de găsi toate informațiile despre cafeneaua-cofetărie Vanille.

Pe pagina case-ului pentru crearea unui site de livrare a alimentelor, am descris în detaliu procesul de lucru pe acest site.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere