1. Principala
  2. Site-uri
  3. Domino

Dezvoltarea unui magazin online de mobila Domino in Moldova

Domino

Scopul si obiectivele proiectului

Echipa noastra a fost insarcinata cu crearea unui site web usor de utilizat pentru un magazin de mobila. In acelasi timp, a fost necesar sa se tina cont de specificul magazinului, sa se realizeze introducerea unui catalog web de colectii, precum si introducerea unor elemente ale unui magazin online, precum „Cos de marfuri”, „ Produse noi” si „Produse similare”.

Rezultat

Am dezvoltat un site functional, unde exista o bara de cautare, avansata si cu completare automata, un cos de cumparaturi si un catalog de produse impartite pe categorii: „Nou”, „Vanzatori de top”, „Oferte speciale”, „Produse similare si similare”. Produse". Au fost adaugate, de asemenea, un filtru si o sortare a marfurilor in functie de caracteristici. Ar trebui, de asemenea, sa fie posibil sa adaugati un produs la „Favorite”. Echipa noastra a adaugat feedback: un apel invers si un formular de feedback la un moment convenabil pentru dvs. Proiectul a fost finalizat la timp, in concordanta cu cerintele si dorintele clientului.Pentru usurinta in utilizare, clientul a cerut adaugarea unui formular cu recenzii la produse, astfel incat cumparatorul sa fie sigur ca produsul este adevarat. Noi am creat, de asemenea, un motor de site web, datorita caruia puteti lucra cu site-ul fara a cunoaste programarea.

Dacă sunteți interesat de procesul detaliat de creare a unui magazin online de mobilă, consultați cazul nostru.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel