1. Principala
  2. Site-uri
  3. Stroy Master Domofon

Crearea site-ului pentru compania Stroy Master Domofon

Stroy Master Domofon

Sarcinile stabilite de client

Echipa noastră trebuia se creeze un site, mai exact, creare landing page disponibil în două limbi — română şi rusă, iar paleta de culori trebuia să corespundă logo-ului. În antetul site-ului trebuia să fie indicat numărul de telefon pentru apelare rapidă, iar în subsol o hartă mare cu amplasarea companiei. Structura site-ului trebuia să fie îndeplinită în corespundere cu tendinţele actuale, fiind clară chiar şi pentru un utilizator fără experienţă.

Soluţiile noastre

Specialiştii Studio Webmaster au elaborat site-ul cu un design adaptiv, iar paleta de culori aleasă corespunde culorilor logo-ului, şi în acelaşi timp este plăcută privirii. Blocurile structurale au fost incluse în aşa fel încît utilizatorul să înţeleagă din primele clipe care este domeniul de specializare a companiei. A fost introdus un formular de online-cerere, harta Google, un bloc cu recenziile reale ale clienţilor, a fost introdusă adresa şi toate datele de contact ale companiei. Landingul a primit o viteză excelentă de încărcare şi posibilitatea de a rezista la presiuni mari.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel