1. Principala
  2. Site-uri
  3. Ravenol

Crearea landingului pentru Ravenol la comandă

Ravenol

Sarcinile stabilite

Sarcina principală în timpul creării paginii de landing pentru Ravenol a fost de a crea un design adaptiv, care să fie în corespundere cu toate tendinţele principale ale web designului. Antetul site-ului trebuie să fie compus din meniu, logo, adresă şi numere de telefon. Toată informaţia era necesar de împărţit pe blocuri şi de introdus în departamentele corespunzătoare. De asemenea, era necear de introdus un carusel cu producţia, şi formular de feedback.

Rezultat

După realizearea tuturor lucrurilor necesare, clientul a primit un produs care satisfăcea toate sarcinile stabilite. Site-ul de o pagină a fost elaborat într-o paletă de culori strict „masculină”. Noi am completat landing-ul cu imagini calitative, infomaţia am inclus-o în blocurile corespunzătoare. Am adăugat un formular de completare a datelor de contact, şi de asemenea am adăugat pictograme cu reţelele de socializare.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel