+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Procapital

Dezvoltarea site-ului pentru compania „Procapital Development”

procapitald.ro

Procapital — agenţie imobiliară în Bucureşti, România

Compania Procapital Development a fost fondată în anii 1989-1990 şi oferă un spectru complet de servicii pe piaţa română de imobilier. Compania pune un mare accent pe alegerea mobilierului corespunzător. De exemplu, la alegerea casei se iau în considerare valorile familiei, luînd în considerare cele mai mici detalii ale cerinţelor clienţilor şi luînd asupra sa responasbilitatea pentru toate operaţiile necesare.

Procapital

Cerinţe

Era necesar de elaborat un design unic pentru crearea resursei web, care ar corespunde în totalitate paletei corporative valorilor companiei-clientului. Antetul site-ului trebuia prezentat în liste derulante cu anumite blocuri informative. Deoarece site-ul într-o oarecare măsură reprezintă un catalog cu imobilierul existent, era necesar de adăugat o bară de căutare pe site şi un formular de înregistrare.

Rezultatul obţinut

Pentru atingerea scopurilor stabilite au fost utilizate cele mai noi instrumente la crearea site-urilor web. În antetul site-ului au fost introduse liste derulante, a fost adăugat un spaţiu pentru înregistrarea pe site. A fost completată resursa cu informaţia necesară. De asemenea, pe site a apărut un spaţiu pentru căutare rapidă. În subsolul site-ului a fost adăugată informaţia de contact şi linkurile la reţelele sociale.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect