+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. MeaPlasma

Crearea site-ului pentru complexul regenerativ MeaPlasma

meaplasma.com

MeaPlasma — complex regenerativ №1 în Moldova!

Compania propune un complex inovativ regenerativ MeaPlasma pe baza autoplasmei omului — medicament de nouă generaţie şi metodă specială de întrebuinţare a acestuia, care oferă calitativ o nouă posibilitate de a înceta suferinţele pacienţilor care durează ani la rînd. Domeniile de utilizare a acestui tip de tratament: medicina sportivă, urologie, ginecologie, stomatologie, ortopedie şi altele.

MeaPlasma

Sarcinile stabilite de client

Noi trebuia să creăm site web, un logo unic şi designul site-ului pentru companie şi poziţionarea avantajoasă a serviciilor acesteia. Pentru aceasta trebuia de realizat un meniu derulant cu 6 secţiuni, slider pe pagina principală, subsol funcţional, iar pe pagina „Contacte” — formular de feedback, harta Google cu shema de treceri la reprezentanțele companiei din diferite țări.

Soluţia noastră

Noi am elaborat un design adaptiv unic, combinînd culoarea neagră şi aurie. Meniul şi secţiunile sunt elaborate în conformitate cu sarcina tehnică. Pe pagina principală este realizat un slider cu demonstrarea avantajelor companiei, mai în jos a fost amplasat blocul informativ şi blocul „Noutăţi”. În subsolul site-ului noi am amplasat o informaţie utilă pentru utilizator: adresă, date de contact, linkurile la reţelele sociale ale companiei. Antetul site-ului conţine un logo memorabil şi contactele, dar şi butoanele pentru schimbarea rapidă a limbii.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect