1. Principala
  2. Site-uri
  3. MeaPlasma

Crearea site-ului pentru complexul regenerativ MeaPlasma

MeaPlasma

Sarcinile stabilite de client

Trebuia sa facem dezvoltarea site-ului web, un logo unic şi designul site-ului pentru companie şi poziţionarea avantajoasă a serviciilor acesteia. Pentru aceasta trebuia de realizat un meniu derulant cu 6 secţiuni, slider pe pagina principală, subsol funcţional, iar pe pagina „Contacte” — formular de feedback, harta Google cu shema de treceri la reprezentanțele companiei din diferite țări.

Soluţia noastră

Noi am elaborat un design adaptiv unic, combinînd culoarea neagră şi aurie. Meniul şi secţiunile sunt elaborate în conformitate cu sarcina tehnică. Pe pagina principală este realizat un slider cu demonstrarea avantajelor companiei, mai în jos a fost amplasat blocul informativ şi blocul „Noutăţi”. În subsolul site-ului noi am amplasat o informaţie utilă pentru utilizator: adresă, date de contact, linkurile la reţelele sociale ale companiei. Antetul site-ului conţine un logo memorabil şi contactele, dar şi butoanele pentru schimbarea rapidă a limbii.

De asemenea, puteți vizualiza case-ul nostru despre crearea unui site web al organizației medicale.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel