+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Love your space

Crearea site-ului pentru compania elveţiană Love your space

loveyourspace.ch

Love your space — oraganizarea spaţiului în casă, oficiu

Specialiştii companiei prestează servicii de oraganizare a casei sau oficiului în corespundere cu viziunea de viaţă, pentru a obţine un aspect exterior dorit. Rolul principal se rezumă la îndrumare şi sprijin, cînd clienţii iau decizii referitor la lucrurile lor şi spaţiul înconjurător. Echipa Oxanei Manolescu garantează confidenţialitatea şi siguranţa vieţii personale a fiecărui client.

Love your space

Sarcinile principale

Era necesar de a crea un site cu un design adaptiv atrăgător. A fost stabilită sarcina de inclus pe pagina principală un diapozitiv cu imagini, bloc cu servicii, lucrări şi contacte, bloc cu avantaje. Antetul site-ului trebuia să conţină logo-ul şi un meniu care apare împreună cu bara de limbi. Secţiunea „Lucrările noastre” trebuia să prevadă prezenţa fotografiilor calitative „după” şi „înainte” cu descrierea sarcinii şi soluţiei.

Soluţii efective

De către specialişti au fost introduse cu succes: antetul site-ului cu logo şi meniu care apare, diapozitiv cu fotografii şi blocuri în corespundere cu cerinţele şi dorinţele clientului, secţiunea „Lucrările noastre” cu descrieri şi imagini calitative. Pe pagina principală a fost formată structura de bloc cu serviciile, lucrările şi contactele cu butonul „Read more”. A fost adăugată forma de feedback şi harta Google pe pagina contactelor. Site-ul conţine două versiuni de limbă: engleză şi franceză.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect