+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Ierconi Grup

Crearea site-ului pentru compania Ierconi Grup

ierconi.md

Ierconi Grup — companie specializată în arhitectură şi inginerie

Principiul principal al companiei — „Arhitectura din generaţie în generaţie”. Compania Ierconi Grup a fost fondată de familia de arhitectori Eremciuc. Lucrul specialiştilor companiei este îndreptat spre o arhitectură rezistentă, care include metode conştient ecologice de proiectare. Arhitectorii Ierconi Grup sunt specializaţi pe restaurarea şi conservarea clădirilor existente, înverzirea şi aranjamentul zonelor publice, comerciale, administrative, industriale şi de divertisment, crearea interiorului şi clădirilor rezidenţiale.

Ierconi Grup

Sarcinile stabilite

În faţa echipei specialiştilor noştri a fost pusă sarcina de a elabora un site corporativ simplu, care ar prezenta informaţia de bază a companiei Ierconi Grup, activitatea ei şi proiectele. Pe pagina principală trebuia de prezentat două secţiuni „Proiecte” şi „Oficiu” cu un meniu derulant. Pagina cu proiecte era necesar de a fi prezentată printr-un bloc de imagini cu un buton derulant „A vedea proiectul”. Pe pagina contactelor era necesar de a adăuga harta Google.

Soluţiile realizate

Cu sarcina de a crea un site corporativ comod şi util al companiei Ierconi Grup specailiştii Studio Webmaster s-au descurcat cu „brio”. În secţiunea „Proiecte” au fost amplasate fotografii calitative pentru evaluarea vizuală a muncii cu denumirea şi butonul „A vedea proiectul”. Meniul este prezentat de paginile „Proiecte” şi „Oficiu”. Toate paginile site-ului au fost elaborate în corespundere cu cerinţele şi dorinţele clientului. Blocul „Despre noi” este o informaţie împărţită în 5 pagini. Pe pagina „Cariera” a fost adăugat un formular de trimitere a CV-ului.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect