+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. LashExpert

Crearea site-ului pentru Lash Expert

mylashexpert.com

LashExpert — online magazin şi academie pentru stilişti

Salonul din Boston oferă toate materialele necesare calitative şi instrumente pentru creşterea genelor (lipici, pensete, cutii pentru pensete şi altele) şi instruire pentru stiliştii care doresc să utilizeze cele mai bune produse pe piaţă, gene profesionale DLUX şi lipici. DLUX — este un brand faimos la nivel mondial din Coreea de Sud, certificat după ISO. Academia LashExpert — este o posibilitate excelentă de a primi cele mai bune cunoştinţe în domeniul pregătirii profesionale pentru lucrul cu extensii de gene.

LashExpert

Sarcinile, stabilite pentru specialişti

Sarcinile principale: a crea un online magazin, care se ocupă de vînzarea genelor şi altor materiale pentru lucrul cu genele, de introdus forma de feedback şi coşul produselor. Era necesar de adăugat un bloc cu informaţie referitoare la programa de instruire şi pregătire profesională pentru stilişti. De asemenea, era necesar de adăugat în antetul site-ului o bară de căutare internă.

Soluţiile care au adus rezultat

Pe pagina site-ului „Products” a fost prevăzut meniul compus din categorii, la atingerea cărora se afişează asortimentul de produse din categoriile corespunzătoare. Funcţionalitatea şi aspectul exterior al antetului este acelaşi pentru toate paginile site-ului. În antet a fost adăugată o bară de căutare internă pe site. Specialiştii Studio Webmaster au elaborat un design adaptiv al site-ului, făcînd-ul accesibil pentru toate tipurile de dispozitive.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect