1. Principala
  2. Site-uri
  3. Alil Post

Crearea site-ului pentru compania Alil Post

Alil Post

Sarcini pentru specialişti

Clientul a înaintat sarcina de a introduce un antet fix cu logo, o linie de căutare internă şi butoanele reţelelor de socializare. Site-ul trebuie să fie informativ şi comod pentru calcularea preţului şi urmărirea livrării coletului. Formulare de calculare a preţului şi înregistrarea comenzii trebuiau să fie introduse pe pagina principală. În dreapta, pe pagina principală trebuia de introdus blocul cu servicii suplimentare, formular de feedback şi urmărirea statutului coletului.

Soluţii efective

De către specialişti au elaborat designul web, au fost introduse toate formele, în corespundere cu cerinţele şi dorinţele clientului. A fost adăugat un slider cu fotografii pe pagina principală, blocul cu recenziile clienţilor, formular de înregistrare pentru distribuire şi harta Google. În secţiunea „despre companie” a fost introdus un meniu derulant cu următoarele puncte: „despre noi”, „noutăţi” şi „recenziile clienţilor”. În rezultat, clientul a primit un site calitativ, comod în utilizare.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit