+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Alil Post

Crearea site-ului pentru compania Alil Post

alilpost.com

Alil Post — serviciu internaţional de livrare a coletelor

Compania Alil Post — serviciu de livrare a coletelor de scală internaţională, este o echipă profesională în domeniul logisticii, care efectuează lucrul său calitativ şi la timp. Condiţii optime de livrare a greutăţilor în corespundere cu preţ-calitate — principiul principal de funcţionare a companiei din Israel. Livrarea coletelor se realizează pentru persoane fizice şi juridice în Moldova, Georgia, Ucraina din Israel şi înapoi.

Alil Post

Sarcini pentru specialişti

Clientul a înaintat sarcina de a introduce un antet fix cu logo, o linie de căutare internă şi butoanele reţelelor de socializare. Site-ul trebuie să fie informativ şi comod pentru calcularea preţului şi urmărirea livrării coletului. Formulare de calculare a preţului şi înregistrarea comenzii trebuiau să fie introduse pe pagina principală. În dreapta, pe pagina principală trebuia de introdus blocul cu servicii suplimentare, formular de feedback şi urmărirea statutului coletului.

Soluţii efective

De către specialişti au fost introduse toate formele, în corespundere cu cerinţele şi dorinţele clientului. A fost adăugat un slider cu fotografii pe pagina principală, blocul cu recenziile clienţilor, formular de înregistrare pentru distribuire şi harta Google. În secţiunea „despre companie” a fost introdus un meniu derulant cu următoarele puncte: „despre noi”, „noutăţi” şi „recenziile clienţilor”. În rezultat, clientul a primit un site calitativ, comod în utilizare.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect