+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Activitatea noastră

Breaking bad. Noi am fugit cum am putut. Cursa Hell Run

  1. Principala
  2. Blog
  3. Activitatea noastră
  4. Hell fun sau cum am alergat în competiția de noapte Hell Run
 

Ce?

Hell Run – unica întrecere nocturnă de alergat din Moldova, cu distanța de 4,2 km. Fiind inspirat de participarea la Maratonul Internațional Chișinău, tot colectivul activ din compania Studio Webmaster a decis, înainte de Halloween, să devină o parte a unui eveniment sportiv unic din Republica Moldova.

Cursa de noapte Hell Run

Unde și când?

Pe data de 27 octombrie 2018, în Grădina Botanică, la Chișinău. Dress code-ul obligatoriu a presupus un costum înfricoșător sau de carnaval.

Cum a fost?

Strașnic și distractiv concomitent! Unde nu v-ați uita – personaje din povești și filme horror, monștri fantastici. Noi tot am decis să nu rămânem în urmă și am completat atmosfera de Halloween cu personajele principale din filmul „Krik”, cu „mireasa neagră”, vrăjitoarele rele și „regele” nopții negre:

Cursa de noapte Hell Run

Cursa de noapte Hell Run

Angajat al companiei Studio Webmaster la cursa Hell Run

După cum Hell Run reprezintă un eveniment pentru toată familia, cele mai multe emoții le-au retrăit copiii: ba dintr-o parte, ba din alta, se auzeau strigătele și râsetele micilor participanți!

După o sesiune foto memorabilă și o încălzire productivă, noi am fost gata să alergăm. Aproape să alergăm ????

Terenul improvizat de alergare era cuprins de întuneric. Organizatorii au avut grijă ca din tufari și de după copaci, pe traseul de alergat să sară monștrii înfricoșători și ființele mistice. Mai pe scurt, efectul de neașteptare a fost memorat, iar adrenalina și buna dispoziție au fost asigurate. În special – în compania bună a colegilor.

Ajungând la final, personajele de Halloween au cam obosit, de aceea au mers să se odihnească și să-și împartă impresiile cu tot colectivul prietenos.

Cursa de noapte Hell Run

Noi iubim să petrecem zilele creativ. Asta ne permite să ne cunoaștem mai bine unul pe altul, să ne odihnim productiv și să lucrăm eficient în echipă. Totuși, înțelegerea sarcinilor din jumătate de cuvânt este atât de importantă pentru lucrul asupra proiectelor.

Vom participa oare la întrecerea Hell Run anul viitor? Numaidecât!

Data Publicării : 20.08.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Zadorojna Natalia
Autor
Natalia Zadorojna
Specialist în domeniul content-marketing-ului. Copywriter cu un stagiu de 8 ani. Din anul 2019 sunt redactorul blogului Studio Webmaster. Elaborez strategii pentru acapararea lumii şi a content-promovării în particular. Studiez minuţios SEO. Iubesc să analizez totul ce se mişcă. Iar, ceea ce nu se mişcă, eu mişc şi analizez :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)