+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Conținut
Activitatea noastră

Breaking bad. Noi am fugit cum am putut. Cursa Hell Run

  1. Principala
  2. Blog
  3. Activitatea noastră
  4. Hell fun sau cum am alergat în competiția de noapte Hell Run
 

Ce?

Hell Run – unica întrecere nocturnă de alergat din Moldova, cu distanța de 4,2 km. Fiind inspirat de participarea la Maratonul Internațional Chișinău, tot colectivul activ din compania Studio Webmaster a decis, înainte de Halloween, să devină o parte a unui eveniment sportiv unic din Republica Moldova.

Unde și când?

Pe data de 27 octombrie 2018, în Grădina Botanică, la Chișinău. Dress code-ul obligatoriu a presupus un costum înfricoșător sau de carnaval.

Cum a fost?

Strașnic și distractiv concomitent! Unde nu v-ați uita – personaje din povești și filme horror, monștri fantastici. Noi tot am decis să nu rămânem în urmă și am completat atmosfera de Halloween cu personajele principale din filmul „Krik”, cu „mireasa neagră”, vrăjitoarele rele și „regele” nopții negre:

După cum Hell Run reprezintă un eveniment pentru toată familia, cele mai multe emoții le-au retrăit copiii: ba dintr-o parte, ba din alta, se auzeau strigătele și râsetele micilor participanți!

După o sesiune foto memorabilă și o încălzire productivă, noi am fost gata să alergăm. Aproape să alergăm ????

Terenul improvizat de alergare era cuprins de întuneric. Organizatorii au avut grijă ca din tufari și de după copaci, pe traseul de alergat să sară monștrii înfricoșători și ființele mistice. Mai pe scurt, efectul de neașteptare a fost memorat, iar adrenalina și buna dispoziție au fost asigurate. În special – în compania bună a colegilor.

Ajungând la final, personajele de Halloween au cam obosit, de aceea au mers să se odihnească și să-și împartă impresiile cu tot colectivul prietenos.

Noi iubim să petrecem zilele creativ. Asta ne permite să ne cunoaștem mai bine unul pe altul, să ne odihnim productiv și să lucrăm eficient în echipă. Totuși, înțelegerea sarcinilor din jumătate de cuvânt este atât de importantă pentru lucrul asupra proiectelor.

Vom participa oare la întrecerea Hell Run anul viitor? Numaidecât!

Data Publicării : 20.08.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Topor Ana
Autor
Ana Topor
Conducătorul departamentului de marketing. În Studio Webmaster sunt din anul 2015. În marketing mai mult de 8 ani. Citesc aproximativ 100 de cărţi pe an, nu-mi pot imagina viaţa fără sport, sunt îndrăgostită pînă peste cap de fotografie. Iubesc filmul alb-negru. Înainte am practicat artele marţiale. Deviza mea: „Niciodată nu te lăsa bătut, şi cu aceasta puţini care se împotrivesc :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)