+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Conținut
Activitatea noastră

IT externalizare pentru afacere: descriere şi ce fel de beneficii oferă

 1. Principala
 2. Blog
 3. Activitatea noastră
 4. Externalizare IT pentru afaceri: descrierea și avantajele serviciilor
Timp de citire: 2 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

În ultimul timp cu dezvoltarea infrastructurii it necesitatea serviciilor it outsorsingpentru business creste. Recent, odată cu dezvoltarea întregii infrastructuri IT, nevoia de externalizare a serviciilor pentru afaceri este în creștere și acest lucru este facilitat de unele condiții prealabile, cum ar fi tranziția intensivă a afacerii online la offline, automatizarea proceselor, precum și căutarea de noi soluții pentru a reduce costurile. Acest lucru a contribuit la un salt accentuat al cererii de servicii de externalizare pentru infrastructura sa.

Outsoursing IT - este un tip de serviciu furnizat, al cărui scop este delegarea de către client a funcțiilor sale în ceea ce privește sprijinirea sistemelor IT, în cazul în care contractantul garantează îndeplinirea tuturor funcțiilor care îi sunt atribuite în temeiul contractului specificat pentru acest serviciu.

IT-outsourcing

Avantajele externalizării it:

 • eliberează personalul de sarcini de rutină și sarcini fără profil;
 • reduce povara financiară asupra companiei;
 • minimizează necesitatea investițiilor în echipamente și tehnologii avansate;
 • vă permite să concentrați forțele angajaților asupra principalelor sarcini de afaceri.

Procesarea tranzacțiilor și a salarizării, îndeplinirea comenzilor și gestionarea stocurilor, procesarea apelurilor (call center la distanță) - toate acestea și multe altele pot înlocui externalizarea serviciilor IT. Este deosebit de valoros pentru întreprinderile mijlocii și mari, unde trebuie să lucrați cu un flux constant și mare de clienți. Datorită externalizării în acest mod, este posibilă îmbunătățirea și reducerea costurilor proceselor de afaceri și a serviciilor furnizate.

Felurile de serviciile IT – outsorsing pentru business propuse

Lucrând de peste 12 ani pe piața IT, Studio Webmaster își extinde în fiecare an doar lista de servicii IT pentru afaceri. Având în vedere experiența noastră practică extinsă, putem spune că serviciile de externalizare vor fi benefice pentru aproape toate companiile care se ocupă integral sau parțial de infrastructura sa, de la companiile mici care au nevoie de o sosire sistematică a unui administrator și de asistență tehnică la distanță, până la companiile care au nevoie de un grup de specialiști care lucrează în mod regulat. la firma clientului.

Luând în considerare specificul serviciilor furnizate, companiile care ne contactează adesea nu pot înțelege ce poate și ce nu poate fi externalizat către aceasta. Să răspundem direct, puteți oferi aproape tot ce are legătură cu infrastructura sa, de la reinstalarea sistemului de operare până la dezvoltarea unui pachet software și susținerea întregii infrastructuri IT a unei organizații.

Compania IT Studio Webmaster oferă următoarea listă cu cele mai solicitate servicii de externalizare IT pentru afaceri:

 1. dezvoltarea software-ului organizației (instalarea de software parte terță)
 2. suport și întreținere a aplicațiilor software
 3. intreținerea computerului (upgrade PC)
 4. întreținerea întregii infrastructuri IT a companiei în ansamblu (inclusiv securitatea cibernetică)
 5. proiectarea și dezvoltarea arhitecturii-it.
 6. administrarea sistemului de operare și serviciul de e-mail, precum și backupul datelor.
 7. service Desk (un fel de serviciu de expediere);
 8. suport pentru locuri de muncă (PC) și software;
 9. servicii critice (responsabile pentru principalele procese de afaceri ale companiei);

 

Servicii populare de it outsourcing pentru afaceri comandate în Studio Webmaster

it-servicii

 • Serviciul de abonament al computerelor

Companiile au adesea nevoie de un set de lucrări de întreținere a computerelor care necesită specialiști multidisciplinari. De regulă, complexul de lucru la service-ul computerelor include repararea și întreținerea computerelor, testarea rețelelor locale, instalarea, configurarea și actualizarea programelor, precum și integrarea acestora și toate procesele corelate.

 • Virtualizarea desktop-urilor (VDI)

Statisticile arată că principala amenințare a scurgerii de date nu ar fi criminalii cibernetici și fraudatorii, ci angajații companiei în sine. Aceștea și permit scurgerea întregii baze de informații valoroase ale companiei. În plus, lucrătorii pot uita pur și simplu un laptop sau pot pierde o foaie tipărită cu informații valoroase. Una dintre modalitățile de a proteja informațiile valoroase ale companiei este VDI - virtualizarea desktopului.

VDI - este virtualizarea computerelor angajaților, unde întreaga bază de informații a companiei este stocată centralizat.

O soluție IT suficient de convenabilă pentru afaceri, deoarece nu sunt stocate informații pe hard disk-urile angajaților. Administratorul serverului creează o stație de lucru virtuală cu un set de programe stocate pe server. Deci, conexiunea și întregul proces de lucru cu dispozitivele utilizatorului se realizează printr-un computer, care transmite imaginea de pe server către monitor, fără calcule independente.

 • Controlul dispozitivelor mobile și al aplicațiilor companiei

O astfel de soluție IT este o dezvoltare de software, a cărei sarcină principală este gestionarea și controlul complet al dispozitivelor mobile ale angajaților companiei. Această soluție IT deschide o serie de avantaje, și anume:

 1. Suport pentru mobilitatea corporativă
 2. Asigură securitatea completă a datelor corporative
 3. Protecția e-mailului corporativ
 4. Trimiterea documentelor în masă către dispozitive prin câteva clicuri
 5. Gestionarea completă atât a dispozitivelor companiei, cât și a celor personale
   

Mai aveți întrebări la temă? Contactați specialiștii Studio Webmaster și obțineți o consultare gratuită a experților. Oferim servicii complete de outsourcing din 2008.

 

Data Publicării : 29.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Topor Ana
Autor
Ana Topor
Conducătorul departamentului de marketing. În Studio Webmaster sunt din anul 2015. În marketing mai mult de 8 ani. Citesc aproximativ 100 de cărţi pe an, nu-mi pot imagina viaţa fără sport, sunt îndrăgostită pînă peste cap de fotografie. Iubesc filmul alb-negru. Înainte am practicat artele marţiale. Deviza mea: „Niciodată nu te lăsa bătut, şi cu aceasta puţini care se împotrivesc :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)