Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Conținut
Activitatea noastră

Cum am cucerit colectiv Maratonul Internațional Chișinău

  1. Principala
  2. Blog
  3. Activitatea noastră
  4. Cum am cucerit colectiv Maratonul Internațional Chișinău
Timp de citire: 2 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
Ana Topor Topor Ana
Data Publicării : 19.08.2019
clasament 0.00 Evaluări: 0

Maratonul Internațional Chișinău a devenit deja un eveniment tradițional în Moldova, care reunește maturii și copiii, sportivii profesioniști și amatorii din diferite țări. El se desfășoară anual în capitala moldovenească, în luna septembrie. Echipa Studio Webmaster nu a putut neglija acest eveniment și din anul 2018 a devenit participantul ei activ.

Puterile noastre s-au divizat încă în etapa de înregistrare la maraton. Unii au considerat că vor alerga cu ușurință distanța de 5 km, iar alții au decis să-și încerce puterile în alergare pentru prima oară, de aceea au mizat doar la 1,5 km.

În ziua de alergare a fost resimțită atât frica, cât și entuziasmul față de o distracție importantă. Când se adună o cantitate mare de oameni, reuniți cu un singur scop, devine puțin îngrijorător, dar totodată apare și sentimentul de competivitate – oare cine nu ar vrea să străbată linia de finish primul?

Însă, pentru a învinge (nu doar în sport), aveți nevoie de unitate, spirit de echipă și un lider, care vă va inspira spre noi realizări. Aceste elemente ne ajută să realizăm cu succes proiectele existente, deja de 10 ani.

La data de 30 septembrie, în anul 2018, în cadrul Maratonului Internațional Chișinău fiecare membru din echipa Web Master a ajuns la final, indiferent de distanță! Aceasta a fost o mică victorie asupra sa, pentru fiecare colaborator – ceea ne bucură enorm.

Am alergat ușor și cu plăcere. Când am ajuns la final, am înțeles că aș putea alerga încă minim jumătate de distanță! A fost foarte fain. Am rămas plăcut surprinsă de cei din departamentul de elaborare – ei au depășit cu ușurință primul km de alergat din viața lor și au promis că anul viitor vor ajunge la 5 km” , - povestește Anna Marinceva, conducătoarea departamentului de marketing online, din compania Studio Webmaster.

Și aici aventurile noastre sportive abia încep! Noi promitem să continuăm să lucrăm asupra noastră, pentru că un corp sănătos înseamnă o minte sănătoasă! Iar asta este cel mai important pentru buna dispoziție, lucrul productiv și anticiparea epuizării, pe plan profesional. Pe curând, la Maratonul Internațional Chișinău 2019!

Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra