Clienții despre noi Clienții noștri Echipa noastrăScopurile noastreMisiunea noastrăDespre noi

Misiunea noastră

Misiunea companiei «Studio Webmaster» constă în prestarea serviciilor și produselor de cea mai înaltă calitate în domeniul Tehnologiilor Informaționale (IT) care vor corespunde standardelor mondiale. Clienții noștri pot fi siguri în calitatea serviciilor prestate, care sunt orientate spre necesitățile lor în domeniul IT.
Principiile noastre corporative:
Principiile noastre corporative Satisfacția clientului
Toată activitatea companiei este orientată spre satisfacția necesităților clientului. Noi tindem să creăm relații de muncă de lungă durată, bazate pe onestitate, respect reciproc și executarea la timp a comenzilor. Noi oferim servicii doar de o calitate înaltă, de aceea clienții noștri ne recomandă prietenilor și cunoscuților.
Principiile noastre corporative Lucru în echipă
Noi — suntem o echipă unită, colectivul reprezintă pentru noi o a doua familie, lucru nostru se bazează pe respect reciproc, pe corespunderea cuvintelor și a faptelor, orientarea spre rezultat.
 
Principiile noastre corporative Profesionalism
Personalul nostru întotdeauna se evidenția prin profesionalism înalt. Fiecare dintre angajat aspiră la mai mult și lucrează asupra sa. Noi apreciem și susținem în angajați tendința spre perfecțiune. Noi creăm condiții pentru dezvoltarea profesională a angajaților noștri.
Principiile noastre corporative Inovare
Compania noastra urmărește cele mai recente inovații de pe piața IT despre crearea situri web în Moldova și Chișinău, pentru a propune clienților noștri soluții inovatoare și efective din punct de vedere economic, ce ar permite businessului lor să crească, iar nouă de a ne stabili direcția de dezvoltare a piaței IT în acele regiuni în care ne aflăm.
Obiectivele și principiile companiei sunt punctul de plecare în promovarea afacerii Dumneavoastră. Reprezintă o temelie, pe care ne vom baza în crearea și promovarea site-ului.

©2008-2019 Webmaster