+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Kreytz

Elaborarea site-ului pentru Kreytz la comanda

kreytzfashion.com

Resursa web a modelierei Cristina Işık

«KREYTZ» - este un brand care proiectează diverse modele de haine pentru femei, realizate handmade, cu materiale de înaltă calitate. Compania exprimă noi tendințe și idei în industria modei. Biroul designerului de modă, absolventă a Universității Tehnice din Moldova - Cristina Işık., se află în Ankara. «KREYTZ» este întotdeauna deschisă pentru o cooperare creativă și noi proiecte inovative.

 

Kreytz

Care au fost cerințele

În primul rând, introducerea unui antet cu un meniu minim și un șir de fotografii de calitate pe pagina principală, cât și formularele de feedback. Informația despre colecții trebuia prezentată confortabil și împărțită în categorii corespunzătoare. Implementarea unui blog cu adăugarea unor informații interesante din lumea modei – sarcini, la fel de importante, care trebuiau soluționate.

Rezultatul final

Echipa profesionistă Studio Webmaster a elaborat un site modern și estetic care a coincis tuturor cerințelor clientului. Cea mai importantă etapă a fost identificarea design-ului specific tematicii. Ulterior, catalogul a fost divizat în categorii, cu posibilitatea de apreciere vizuală a produselor brandului. «Pălăria minimalistă» a site-ului, blogul și formele de contact – au fost elemente esențiale, implementate. În final, clientul a primit crearea unui site web cu funcționalitatea necesară, convenabilă pentru utilizatori.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect