+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Grafitex

Crearea site-ului pentru compania de ferestre Grafitex la comandă

grafitex.md

Grafitex — marca celor mai bune geamuri moderne din Moldova

Compania realizează ferestre de la producător care s-au recomandat foarte bine pe piaţa internaţională şi care sunt potrivite pentru clienţii cu cele mai diferite cerinţe. În particular, compania propune ferestre de următoarele tipuri: eficiente din punct de vedere energetic, împotriva pătrunderii neautorizate, cu protecţie împoriva soarelui. De asemenea, compania prestează un şir variat de servicii adiţionale: măsurare profesională, service de garanţie, montarea şi reparaţia geamurilor la necesitate, demontarea ferestrelor vechi, consultaţii gratuite. Filialele Grafitex sunt pe tot teritoriul Moldovei.

Grafitex

Sarcinile stabilite de client

Trebuia de creat un site web şi design în corespundere cu stilul corporativ al companiei, de introdus 8 compartimente sub forma unui meniu derulant, formular de feedback, Google hartă pe pagina cu contactele, un subsol funcţional. Răsfoirea paginii principale trebuie să fie acompaniată de o animaţie lină, iar în partea ei de sus — trebuie să fie un banner informativ. De asemenea, era necesar de setat şi conectat un consultant online.

Soluţiile realizate

Designul site-ului este creat în corespundere cu stilul corporativ al companiei. Antetul este elaborat sub forma unui meniu derulant, pe orice pagină este ilustrat logo-ul şi numărul de contact. Pe pagina principală a site-ului noi am introdus un banner, efecte de animaţie la răsfoirea în jos, un subsol funcţional şi informativ. Toate modulele din sarcina tehnică au fost realizate, consultantul online conectat. Proiectul a fost finisat la timp.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect